PlayStation Plus-games oktober mogelijk uitgelekt

Dat PlayStation iedere maand een rijtje aan games geeft voor degene die een abonnement hebben op PlayStation Plus, weet natuurlijk iedereen al. Waar abonnees deze maand nog verblijd mochten worden met Destiny 2 en God of War 3 heeft het er alle schijn van dat oktober ook een topmaand gaat worden.

Een Redditor die vandaag aan het rondkijken was op de PlayStation Store heeft mogelijk de games die in oktober zullen worden uitgedeeld al gevonden. Nioh en Diablo 3 Eternal Collection zouden de titels moeten zijn die in oktober gratis te verkrijgen zijn.

Vooralsnog moet dit nieuws met een flinke korrel zout worden genomen. Zo zou het namelijk ook kunnen gaan om de games die volgende week in de aanbieding zijn voor de PlayStation Plus-gebruikers.

Sony maakt normaliter de laatste woensdag van de maand bekend welke games er in de PlayStation Plus lineup zitten, het is daarom ook nog even wachten tot er daadwerkelijk bekend wordt gemaakt welke games er in de lineup van oktober zitten.

 1.   
  tijn80's avatar

  Nioh zou mooi zijn

 2.   
  fantasyfreak's avatar

  Nioh was laatst al voor €10 of €15 te koop in de store dus die zal sowieso wel vaker in de aanbieding komen met zulke prijsjes.

  Volgens mij zelfs met extra korting voor PSplus leden dus dat kan de gele vakjes ook bevestigen.