LawBreakers gratis op pc te spelen dit weekend

De shooter LawBreakers van Boss Key Productions, is op zijn zachts gezegd geen succes. De release liep niet vlekkeloos en na drie weken was er nog amper belangstelling voor de game. Ontwikkelaar Cliff ‘CliffyB’ Bleszinski heeft heel goed door dat de game een impuls nodig heeft en hoopt die te krijgen door een gratis weekend op pc.

In een recent interview heeft CliffyB al aangegeven geschrokken van de tegenvallende verkoopcijfers. Toch is hij niet uit het veld te slaan, want LawBreakers moet koste wat kost slagen.

I have to keep this game alive, first and foremost. I can be very cocky and very brash on social media. And realising that, you know, we have a fledgling player base. It’s been very humbling for me. I’m going to continue to iterate on this game, continue to add to it. And try to be less of a dick, honestly.
Met het gratis weekend die op 28 september begint op pc, probeert Boss Key Productions gamers te lokken. Tot 2 oktober kan men zonder enige kosten de volledige game uitproberen, zonder restricties. Voor de PlayStation 4 is er geen gratis weekend gepland, al is LawBreakers deze week wel in de aanbieding op de PlayStation Store.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Ondanks dat het spel niet zo héél populair is, heb ik wel vernomen dat het spel niet slecht is. Ik denk juist dat dit een principe kwestie is, Cliff Bleszinski heeft zich een negatieve reputatie opgebouwd in de wereld van PC gaming. Een tijd geleden heeft hij nog gezegd dat PC gaming ten dode is opgeschreven.

    Hij was een grote console voorstander en boorde PC gaming de grond in.

    Een typische fanboy gevalletje, maar nu ontwikkeld hij opeens PC games. Als het een andere ontwikkelaar was geweest, dan was Lawbreakers populairder geweest. Daar durf ik 100% op te wedde!