Nieuwe update voor Super Mario Run brengt Daisy en meer; prijsdaling op komst

Hoewel de uiteindelijk verkoopcijfers van het eind vorig jaar verschenen Super Mario Run niet konden voldoen aan Nintendo’s hoge verwachtingen, is het nog lang niet game over voor de Android- en iOS-applicatie. Vanaf 29 september rolt men namelijk een forse, nieuwe update uit, die het spel zo maar van een flinke duw in de rug zou kunnen voorzien.

Met ingang van aanstaande vrijdag wordt ook de zevende runner Daisy toegevoegd aan de formule, alsmede de verse ‘World Star’ wereld om doorheen te sprinten in negen levels én een nieuwe modus. Die laatste zal door het leven gaan als ‘Remix 10’, die geldt als een willekeurige mengelmoes van alle modi, levels en karakters.


Om de flinke update ook nog eens van een promotionele boost te voorzien, komt Nintendo vanaf 29 september ook op de proppen met een fikse prijsverlaging van de (soms wat omstreden) smartphone-app. Tot en met 12 oktober kunnen Android- en iPhone-gebruikers de game met 50 procent korting binnenhalen. Gedurende die periode is Super Mario Run slechts een euro of vijf in plaats van een ferm tientje. Tel uit je winst.

Heb jij Super Mario Run al eens geprobeerd, of vormt aanstaande week voor jou een goede eerste run? Wij zijn benieuwd hoe de mobiele Mario impact heeft gehad op jouw smartphone-gebruik. Was het de hype waard, of heeft Nintendo nog een lange weg te gaan als het om apps draait?

 1.   
  Throbert's avatar

  Nope

 2.   
  GamingTime's avatar

  Ik had het spel gelijk gekocht toen het uitkwam, al zat ik wel te twijfelen door die €10. De hype was er toen wel, maar ging ook snel weer weg. Zo’n update als deze mocht wel wat eerder mogen komen. Maar ik moet wel eerlijk toegeven, ik heb het spel nog niet volledig uitgespeeld. Misschien wordt het straks wel eens tijd als er dan nieuwe updates aankomen.

 3.   
  MikeGevers's avatar

  Misschien pik ik hem inderdaad wel op. Vijf eurootjes is al een stuk acceptabeler dan een tientje voor een mobiel spel.

 4.   
  Papachico's avatar

  Dit spel is zelfs waardeloos als tie gratis zou zijn. Je speelt zo door die levels heen en om nou te zeggen dat t heel moeilijk is 🙄