Equinox-evenement aangekondigd voor Pokémon GO

De zomer loopt op zijn einde, wat natuurlijk ook zijn weerslag heeft op Pokémon GO-activiteit in onze contreien. Toch hoopt Niantic spelers vast te houden tijdens de koudere maanden van het jaar: er staan nog een aantal Safari Zone-evenementen gepland in Europa en ook de legendarische Pokémon uit Johto zijn een voor een beschikbaar tot november. Maar daar houdt het niet mee op: Niantic heeft zojuist het Equinox-evenement aangekondigd.

Dit event behelst onder meer een van de voordelen van de Safari Zone-evenementen: 2 km-eieren waar Pokémon als Larvitar, Mareep en Chansey uit komen. Daarnaast ontvangen spelers dubbele Stardust én drievoudige XP voor het registreren van nieuwe Pokémon in de Pokédex.

Maar natuurlijk wil Niantic ook geld verdienen, dus worden er ook de gebruikelijke kortingen in de in-game winkel aangeboden. Het is onbekend waar de verschillende Boxes uit zullen bestaan, maar wel maakt de ontwikkelaar bekend dat er een nieuw item wordt geïntroduceerd: de Super Incubator, waarmee eieren anderhalf keer zo snel uitkomen als normaal. Ook de prijs van dit item blijft echter onbekend.


Het Equinox-evenement begint aankomende vrijdag omstreeks 22:00 uur en eindigt op 2 oktober, naar verwachting om dezelfde tijd.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren