Niantic kondigt nieuwe Safari Zones voor Pokémon GO aan; 14 oktober in Nederland

Na een eerder Safari Zone-evenement met succes gelanceerd te hebben, komt Niantic nu met een nieuwe rits unieke bijeenkomsten in Pokémon GO. Middels een officiële Safari-kalender laat de ontwikkelaar weten meer unieke Pokémon-bijeenkomsten te organiseren in de nabije toekomst.

Verspreid over Europa zullen in de komende twee maanden maar liefst zeven Safari-evenementen plaatsvinden voor de populaire Pokémon-app. En ja, ook een bijeenkomst in de Benelux ligt in het verschiet: 14 oktober kunnen spelers (wederom) in Stadshart Amstelveen terecht voor een potje unieke Pokémon jagen.


De Safari Events stellen spelers hoofdzakelijk in staat om zeldzame Pokémon uit andere continenten te vangen. Denk bijvoorbeeld aan Kangaskhan, die normaliter alleen in Australië te vinden is.

Meer details over de vorm en tijden van het evenement moeten nog vrijgegeven worden. Mocht je daar niet op kunnen wachten, weet dan dat er 16 september aanstaande al drie evenementen voorafgaan in Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Alles in de gaten houden over de aanstormende Safari Zone-dagen voor Pokémon GO? Begeef je dan vooral naar de officiële website voor een blik op de volledige evenementenkalender.

 1.   
  Kardinalus's avatar

  Hoop wel dat er ook andere dan Kanga komen. De fanatieke spelers hebben die bij het laatste event wel gehaald :p

 2.   
  MikeGevers's avatar

  Kardinalus schreef, "Hoop wel dat er ook andere dan Kanga komen. De fanatieke spelers hebben die bij het laatste event wel gehaald :p"

  Ik zou er niet op rekenen, want bij alle andere events was er ook maar één regionale Pokémon aanwezig. Als Niantic nu ineens Tauros of Heracross naar Europa zou laten vertrekken, zou de community behoorlijk pissig worden.