Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Mario + Rabbids Kingdom Battle | Video Review

Amador en Tom bespreken de nieuwste samensmelting van Nintendo en Ubisoft; de iconische Super Mario en de welbekende Rabbids. Kan Mario + Rabbids Kingdom Battle uitmonden in een geslaagde smeltkroes van beide werelden? Je hoort het in deze uitgebreide videorecensie!

Wil je écht alles weten over de Ubi-Ninty game? Spring dan vooral door naar de Mario + Rabbids: Kingdom Battle review van onze Amador!

 1.   
  fantasyfreak's avatar

  Leuke review 😀 Deze komt hier ook zeker in huis!

 2.   
  MikeGevers's avatar

  Een Snack-Xcom?! Ben ik de enige die teleurgesteld is dat de pun SnacksCom hier niet werd gemaakt?

  Alle gekheid terzijde, mooie review! Misschien moet ik deze ook maar eens een keer oppikken. Maar voorlopig wacht ik op Super Mario Odyssey, want die ga ik écht kapotspelen. Zeker aangezien er dit najaar nog veel meer vette games uitkomen, wordt Mario+Rabbids waarschijnlijk mijn opvulling voor de soort-van-komkommertijd na Kerst. Maar spelen zal ik hem!

 3.   
  Tom's avatar

  SnacksCOM was serieus een woordgrap die nét na het afronden van de opname in me opkwam. Ik was ook teleurgesteld in ons.

  Dat gezegd te hebben, vond ik Amador het oprecht heel lekker doen met zijn eerste video review. Gezellige, amicale bedoeling. Go Amador. 8)

 4.   
  fantasyfreak's avatar

  Ja inderdaad erg goed gedaan voor een eerste review 😀 Mag ook wel even gezegd worden.

 5.   
  GamingTime's avatar

  Goede review! 🙂