Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nintendo SNES Classic Mini | Unboxing

Het is weer tijd voor een nieuwe unboxing en deze keer is het de Nintendo SNES Classic Mini, die pas volgende maand staat te verschijnen. En wie beter om het apparaat te ‘ontdozen’ dan onze eigen Peter? Kijk mee hoe hij de retro-console uitpakt, in deze verse unboxing…

 1.   
  mmx's avatar

  Ik hoop dat NINTENDO er genoeg maakt zodat iedereen zo een ding in handen kan krijgen .Ik vind het top dat ze het PAL model gebruiken echt cool .

 2.   
  Novel's avatar

  Wat een leuke en schattige unboxing ^_^

 3.   
  kiesmaarwa's avatar

  Hij is zo klein dat het lachwekkend is (*giggles*). Ik heb er ook 1 aan de haak weten te slaan.. zin in Secret of Mana!

 4.   
  fantasyfreak's avatar

  Het is hier nog twijfelen. Ik was de eerste bij de lokale intertoys die in het pre-order boek kwam, maar ze begrepen achter de kassa totaal niet waar ik het over het met de SNES mini (waren in de war met de NES mini dus helemaal uit kunnen leggen) dus ik hoop dat het nog goed komt met die pre-order.

 5.   
  XLGAMER's avatar

  niet meer te preorderen net zoals dr nes en op marktplaats staan ze voor woeker prijzen ik ga hier niet aan meedoen ik koop mij wel een orginele nes en snes

 6.   
  mmx's avatar

  Ik heb toen het bekend werd alles geprobeerd om er een te kopen en vast te bestellen helaas is dat niet gelukt maar ook ik ben niet van plan om een idioot bedrag neer te tellen voor een classic snes dat doe ik gewoon niet .Nintendo moet er gewoon voor zorgen dat er genoeg zijn voor iedereen dat hebben ze bij de NES mini ook nagelaten !

 7.   
  GamingTime's avatar

  Mooi apparaatje!