Nintendo vraagt opnieuw handelsmerk voor Nintendo 64 aan; N64 Mini onderweg?

Na het immense succes van de Nintendo Classic Mini, later gevolgd door de Super Nintendo Classic Mini, konden gamers er natuurlijk vergif op innemen dat ook een minuscule all-in-one versie van de Nintendo 64 onderweg was. En ja, daar begint het zo langzaam maar zeker ook echt op te lijken. Nintendo heeft namelijk een wel erg markant ‘nieuw’ handelsmerk aangevraagd.

In Japan schijnt Nintendo wederom een (vernieuwd) patent opgevraagd te hebben voor de term Nintendo 64, logischerwijze de derde console van de spellengigant en de volgende in de lijn om ‘ver-minificieert’ te worden.


Vorig jaar werd de zogenaamde SNES Classic Mini eind juni uit de doeken gedaan, met de NES Classic Mini in juli van het jaar daarvoor. De kans is dus groot dat, mocht Nintendo dit uitgaveschema nog even aanhouden, we ergens deze maanden ook de onthulling van Nintendo 64 Classic Mini kunnen verwachten. Anderzijds kan het handelsmerk ook iets anders betekenen voor Nintendo, zoals het houden van bepaalde rechten of royalty’s.

Wat jij? Zien we binnenkort ook de glorie van de Nintendo 64 in รฉรฉn klein pakketje verscheept worden, of stopt Nintendo’s populaire nostalgie-koe alweer bij de eerste twee generaties aan consoles en games?

  1.   
    mmx's avatar

    Ik hoop echt dat er zo’n mini64 komt alleen al voor die Super Mario ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

  2.   
    OnOwned's avatar

    mmx schreef, "Ik hoop echt dat er zo’n mini64 komt alleen al voor die Super Maria ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ "

    Dus je wilt nu zeggen dat Mario eigenlijk Jezus is?

  3.   
    Papachico's avatar

    Kunnen mensen eindelijk the legend onder the legends spelen: Ocarina of Time.

  4.   
    mmx's avatar

    @OnOwned ๐Ÿ˜ณ typefoutje 00ps ๐Ÿ˜• Maai k toch vond ik dat ik geloof Super Mario adventure echt top op de N64 ๐Ÿ˜›

  5.   
    MikeGevers's avatar

    Als er een Nintendo 64 Mini verschijnt, zie je mij een paar jaar niet meer. Afhankelijk van de games die ze erop zetten natuurlijk, maar Super Mario 64 en Ocarina of Time zijn toch wel een moetje.

  6.   
    Tom's avatar

    mmx schreef, "@OnOwned ๐Ÿ˜ณ typefoutje 00ps ๐Ÿ˜• Maai k toch vond ik dat ik geloof Super Mario adventure echt top op de N64 ๐Ÿ˜› "

    Is Super Mario Adventures niet een stripreeks van Nintendo? Ik denk dat je Super Mario 64 bedoelt als de ultieme topper van die console.

  7.   
    mmx's avatar

    @Tom
    inderdaad die bedoelde ik Super Mario 64 daar alleen zou ik al die mini voor kopen ๐Ÿ™‚ Ik was in het begin van de N64 in LA en daar heb ik er toen een N64 gekocht met wat games vandaar dat ik zelf nog steeds een fan ben van Super Mario 64 ๐Ÿ™‚

  8.   
    Dedsec's avatar

    Ja die vorige 2 waren niet makkelijk te krijgen, al zijn ze nu wel weer te koop, maar ik zie alweer dat er een storing is bij bol terwijl die wel al in mij mandje zat, maar opeens niet meer leverbaar is ?? en dat heb ik in de winkel nooit gezien dat er dan opeens een storing is, en het daarna aan iemand anders door verkocht word , en dan ook nog doen alsof je er niks aan had kunnen doen ???

    Ik heb nou de mini C64 besteld terwijl ik er niks mee heb, maar moet hem toch hebben en de mini Atari en Sega wil ik ook wel hebben, maar die hebben teveel soorten dat is gewoon niet leuk meer, en met al dat nieuws snap ik het helemaal niet meer, dus aan Google heb je ook niet altijd zoveel.

  9.   
    WesterW's avatar

    MikeGevers schreef, "Als er een Nintendo 64 Mini verschijnt, zie je mij een paar jaar niet meer. Afhankelijk van de games die ze erop zetten natuurlijk, maar Super Mario 64 en Ocarina of Time zijn toch wel een moetje. "

    Evenals Mario Kart 64, Majora’s Mask, F-Zero X en – als het kan – alle stuff van Rare, zoals de Banjo-Kazooie-spellen en Perfect Dark.