Life is Strange-ontwikkelaar Dontnod werkt aan nieuwe titel voor 2018

Ontwikkelaar Dontnod, die we kennen van Life is Strange, Life is Strange: Before the Storm en het aankomende Vampyr, heeft met Bandai Namco de handen ineengeslagen om aan een nieuwe IP te werken.

Het verhaal van de nieuwe game zal zich afspelen in een fictionele stad binnen de Verenigde Staten. De gameplay zal voor een groot deel het ontdekken van de wereld inhouden. Namco denkt met het introduceren van een Amerikaanse stad succes te boeken op de wereldwijde markt.


We want [new IPs] to make up 50 per cent of our business, and we’re achieving this by developing long-term partnerships with a few studio, The first visible part of this was Little Nightmares, and we’ve been extremely happy [with it], but this is only the start of something. We also recently released Get Even, and now we’re very happy to partner with Dontnod.
De hierboven getoonde concept art is helaas nog maar het enige wat bekend is over de game, maar Hervé Hoerdt van Namco heeft laten weten een verhaal te bieden dat emotioneel zal zijn en diep zal ingaan op de psychologie van de karakters.

  1.   
    tranceguy's avatar

    Klinkt op zich goed. Maar blijft altijd afwachten wat ze ervan maken natuurlijk.