Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Voor alles over Gamescom 2017 zit je hier goed! + Stuur GamersNET op pad!

Een der grootste game-beurzen, Gamescom 2017, staat weer voor de deur, en dat betekent natuurlijk dat we de komende week onze mooie website compleet afladen met bakken nieuws, dagelijkse vlogs en talloze (video) previews van al het goeds wat we in Keulen te zien krijgen!

Onze drukbezette tour naar Duitsland is natuurlijk niet voor onszelf, maar vooral voor jou: onze lieftallige bezoeker. Meng je dus in het gesprek en stuur ons direct aan over wat jij wil zien!

Heb je vragen over specifieke games, ben je enorm benieuwd naar het Keulse van nachtleven of heb je een interessante tip voor ons? Schroom dan vooral niet en geef het gewoon aan ons door! We staan voor je paraat.

Geef je input middels een reactie hieronder, of stuur ons aan via sociale media als Facebook, Twitter of zelfs Instagram!

Wir sehen uns in Köln!

 1.   
  gunnarwish's avatar

  Super hopelijk wat Guild Wars 2 goodies 😀

 2.   
  420blazeit's avatar

  Ik ben wel benieuwd wat M & B Bannerlord gaat doen op de Gamescom.

 3.   
  Pim Huberts's avatar

  Ik ben benieuwd waar ze nou in Keulen de lekkerste schnitzels hebben? Als jullie dat voor mij willen uitzoeken!

 4.   
  Thomsnov's avatar

  ik ben enorm geïnterreseerd in star wars battlefront II, dus als daar content van kan komen maak je mij heel erg fijn. btw podracecast was epic #hoevetisdat

 5.   
  Petor's avatar

  Thomsnov schreef, "ik ben enorm geïnterreseerd in star wars battlefront II, dus als daar content van kan komen maak je mij heel erg fijn. btw podracecast was epic #hoevetisdat"

  Uhm, gaat misschien wel gecheckt worden 🙂

 6.   
  CHILLOZZ's avatar

  Geen flauw idee wat er staat en wat er dus te zien is… Dus dan kan ik ook niet vragen/mede delen wat ik graag gezien zou hebben. ik hoe de site wel in de gaten 😀

 7.   
  kev110's avatar

  ik ben er benieuwd naar de nieuwe Mario en Luigi super star sage + Bowser minions want heb hem vroeger gespeelt en ben er benieuwd hoe de nieuwe editie Please zoek het voor me uit of de game beter is of slechter dan de vroegere game