Geniet nog even na van Gamescom met deze batch beursfoto’s | Fotoreportage

Terwijl onze afgezanten teruggekeerd zijn en zich richten tot hun vele previews, blikken we nog even terug op alle chaos en schoonheid die Gamescom 2017 de wereld bood. Over verloop van een aantal dagen schoten wij in Keulen bijtijds een kiekje, waarvan een greep nu samenkomt in deze Gamescom 2017 fotoreportage

Van gigantische booths tot dikke builds en Duitse drukte; Gamescom was weer een overweldigend stukje game-beurs. Niet alleen vanwege de grootte, maar soms ook door de penetrante zweetgeur van duizenden enthousiaste gamers. Dat laatste hebben we gelukkig niet meegenomen vanuit de Koelnmesse.

[SCREENSHOTS]
Zijn een paar kiekjes niet genoeg en wil je nog langer nagenieten van ’s werelds grootste game-evenement? Vergeet dan niet dat de komende dagen nog tal van (video)previews van Gamescom 2017 verschijnen. Bovendien kun je op GamersNET zelfs kansmaken op ál onze souvenirtjes van de beurs, allemaal via de grote Gamescom goodie give-away!

 1.   
  Leukste's avatar

  Zitten mooie kiekjes tussen.

 2.   
  Tom's avatar

  Thanks! Had graag de moeite genomen om vaker op pad te gaan voor een paar fotomomentjes, maar had het ‘helaas’ al erg druk met veel toffe games checken.

 3.   
  Petor's avatar

  Tom schreef, "Thanks! Had graag de moeite genomen om vaker op pad te gaan voor een paar fotomomentjes, maar had het ‘helaas’ al erg druk met veel toffe games checken. "

  Bedankt Tom! Heb mezelf zelden zo slank gezien! Thanks thanks thanks!

 4.   
  Tom's avatar

  Hij werkt in zwart-wit ook erg goed als intimiderende gang-foto.

 5.   
  OllieDenZotn's avatar

  Daar zou ik toch ook ooit eens willen naartoe gaan 🙂

 6.   
  darroox's avatar

  Leuke sfeer impressie !!! 8)