Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Hoe gamen Samsungs nieuwe ‘Quantum Dot’ gaming-monitoren? | GamersNET Gear

Samsung heeft een nieuwe lijn monitoren voor de gamer! De LC32HG70QQNXZA (afgekort tot CHG70) is een 32″ beeldscherm met een WQHD-resolutie, optioneel HDR-contrast en AMD FreeSync, maar ook nog zo veel meer. En dat alles moet dan op de kop voor ongeveer 650 euro…

Hoe gamet Samsungs nieuwste monitor? Tom ging ermee aan de slag en vertelt over zijn bevindingen tegenover onze Peter in deze verse aflevering van GamersNET Gear!

 1.   
  Tom's avatar

  Memo aan mezelf: Click Analyze to begin.

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  lekker vroeg bij deze week ๐Ÿ˜€

  kek schermke. Dat weet dn brabo frans wel goed te verkopen denk ik hahaha.
  vind die ultr wide schermen sws wel gaaf.

 3.   
  Tom's avatar

  Dit is echter niet echt een extra breed beeldscherm. Verhouding is gewoon 16:9. Al heeft Samsung in dezelfde lijn nu wel een bizar broertje, met een 32:9 beeldverhouding. Niet normaal breed meer.

 4.   
  3333/3333's avatar

  Mooie monitor, maar te ver boven mijn budget helaas. Ik lees online wel veel dat de Freesync range van deze monitor kut is, dat zou voor mij wel een afknapper zijn. Jammer dat jullie geen AMD gpu’s hebben om dat soort dingen uit te testen.

 5.   
  mmx's avatar

  Mooi ding maar ik heb pas een nieuwe gekocht ๐Ÿ˜ณ

 6.   
  Baltasar29's avatar

  Mooi ding aleen iets te duur voor mij

 7.   
  Tom's avatar

  ”3333/3333″ schreef, "Jammer dat jullie geen AMD gpu’s hebben om dat soort dingen uit te testen. "

  Blijft inderdaad een beetje cru met alle FreeSync-schermen. Misschien dat we in de toekomst een mooi systeempje samen kunnen stellen met een AMD GPU erin voor specifiek die tests, al is het natuurlijk wel een duur grapje om zoiets te bekoren voor alleen die (150) schermen die nu op de markt zijn.

 8.   
  darroox's avatar

  Dit wordt heel hard sparen, dit is precies wat ik zoek, je videokaart smelt net niet en je kan leuk 2k kijken 1k gamen of misschien 2k ? 8) ๐Ÿ˜†