Terry Crews dist Crackdown 3-scepticus via Twitter

Begin deze week bevestigde Microsoft dat Terry Crews een grote rol zal spelen in het verhaal van Crackdown 3. Hoewel dit leidde tot veel enthousiaste reacties van fans, waren sommige mensen ook sceptisch. Zo verzuchtte Twitter-gebruiker @a_toxic_penguin: “Nobody would care about Crackdown 3 if it didn’t have Terry Crews in it.”

Deze jongen was echter vergeten dat je nooit moet sollen met Sergeant Jeffords. Crews kwam via Twitter dan ook al snel met een snedige reactie:

Onder andere Microsoft-marketingbaas Aaron Greenberg en het officiële Twitter-kanaal van Crackdown 3 plaatsten GIF’jes om Crews’ uitspraak te ondersteunen.

Gelukkig kon @a_toxic_penguin de humor wel inzien van Crews’ antwoord. Zijn Twitter-biografie luidt inmiddels: “Please buy crackdown 3, Terry Crews will haunt me if you don’t.” Ook probeerde hij zijn uitspraak enigszins te nuanceren:


Terry Crews vertolkt in Crackdown 3 de rol van Commander Isaiah Jaxon. Deze commandant leidt een team agenten dat jaagt op de kwaadaardige corporatie TerraNova. Crackdown 3 verschijnt op 7 november voor de pc en Xbox One.

 1.   
  Tom's avatar

  Hij heeft anders wel een punt. Crackdown 3 voelt volgens velen tot dusver erg underwhelming aan, maar de aanwezigheid van een bekendheid geeft het wel weer een leuke draai.

  Hersenloze AI in elkaar schieten is ook maar leuk voor zo lang. Gooi daar een brullende in-game Terry Crews bij, en dat klinkt al sneller als een vermakelijk avondje.

 2.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Mee eens, geef weinig om het spel zelf maar vind Terry Crews wel altijd een leuke kerel. Vooral het feit dat hij zelf ook best fanatiek games speelt, videos doet met tech youtubers, zelf zijn pc gebouwd heeft etc. maakt hem in de marketing ook gelijk een stuk effectiever dan andere beroemdheden die duidelijk meedoen puur omdat ze betaald krijgen en eigenlijk geen zak om games geven.

  Kan me goed voorstellen dat mensen benieuwd zijn naar Crackdown om die redenen.

 3.   
  Tom's avatar

  Dat is vooral ook de reden waarom men hem ook zo graag in Overwatch wilde zien. Hij is een van de weinige ‘celebs’ die daadwerkelijk aan kan tonen een echte gamer te zijn, en hij is ook oprecht stoked over bepaalde spellen.

  Zo’n kerel als deze werkt inderdaad marketing-technisch stukken beter dan je eerste beste Zac Efron of wie dan ook.

  Dat gezegd te hebben, Snoop Dogg speelt ook een aardig spelletje; wanneer zien we hem weer terug in een game (die niet Tekken is)?