Mk14 EBR onthuld als nieuw wapen voor PUBG

Eerder deze week berichtten we over de aankomende patch voor PlayerUnknown’s Battlegrounds. Deze verschijnt op 3 augustus en introduceert onder andere bugfixes, een FOV-slider en een nieuw wapen. Zojuist heeft ontwikkelaar Bluehole onthuld hoe dit nieuwe wapen er precies uitziet.

Vanaf volgende week kun je het slagveld onveilig maken met de Mk14 EBR, een geweer dat 7,62 mm-ammunitie vereist. Je kunt de kogels dus uitwisselen met onder andere de AKM en de SKS. Net als de SKS is de Mk14 een DMR die het beste werkt op middellange tot lange afstanden.


Bluehole gaf bovenstaande afbeelding van de Mk14 vrij via Twitter. Het is nog onduidelijk of de getoonde bipod standaard op het wapen zit, of dat je hem er zelf op kunt bevestigen.

De Mk14 lijkt voor PUBG-fans dus reden om enthousiast te worden, ware het niet dat we het slechte nieuws voor het laatst hebben bewaard. Het wapen is namelijk enkel verkrijgbaar via kratten en daardoor zeer lastig te verkrijgen. Wil je straks jouw vijanden op de korrel nemen met de Mk14, dan zul je dus moeten beschikken over een flinke portie skills en minstens evenveel geluk.

  1.   
    DeAdSeYe's avatar

    Dit is één van mijn meest gebruikte wapens in Arma 2 en 3, kan niet wachten om het in PUB te proberen.