The Wolf Among Us en Tales of the Borderlands krijgen voorlopig geen nieuwe seizoenen

Telltale staat bekend om zijn episodische games, die daarnaast de mogelijkheid creëren voor meerdere seizoenen. Echter, The Wolf Among Us én Tales of the Borderlands worden voorlopig niet op die manier uitgebreid, zo maakt Job Stauffer van Telltale Games bekend op Twitter.

Er gingen geruchten over een nieuw seizoen van The Wolf Among Us, dat zou worden onthuld op Comic-Con in San Diego. Dit blijkt niet waar, zoals blijkt uit een recente AMA-sessie op Reddit. Hetzelfde geldt voor een vervolg op Tales of the Borderlands, wat we voorlopig ook niet hoeven te verwachten.

Maar er wordt wel íéts aangekondigd op Comic-Con San Diego. Waar het precies om gaat, is niet bekend. Echter, gisteren lekte uit dat het volgende seizoen van Telltale’s Batman mogelijk Batman: The Enemy Within zou heten. Het zou dus zomaar kunnen dat de teasers die Telltale plaatst, betrekking hebben op het nieuwe Batman-seizoen.

Heel lang hoeven we echter niet meer te wachten, want om 17:00 uur (Nederlandse tijd) wordt het nieuws onthuld op alle kanalen waar Telltale Games gebruik van maakt. Volgens Stauffer gaat het om een video in de stijl van een Nintendo Direct-stream, maar verder geeft hij geen details.

Houd GamersNET dus in de gaten voor het laatste Telltale-nieuws!

 1.   
  Daan's avatar

  Balen van Borderlands! Samen met The Walking Dead season 1 een van mijn favoriete gespeelde Telltale-games! 🙁

 2.   
  Aprotodon's avatar

  Telltale heeft net aangekondigd dat er in 2018 toch wel een nieuw seizoen van The Wolf komt 😉

 3.   
  gamerfriend01's avatar

  Update er komt wel een nieuw seizoen van Wolf Among Us, Batman en The walking dead