Wandelende spierbundel Terry Crews zegt zelf speelbaar te zijn in Crackdown 3

Jammer zullen we hem nooit zien schitteren als Overwatch’ nieuwe held Doomfist, maar dat houdt niet in dat we de legendarische spierbundel dit jaar helemaal niet meer in games zullen zien. In tegendeel zelfs: Crews gaf op Twitter aan later dit jaar speelbaar te zijn in Crackdown 3.


Eerder in Los Angeles was het ontwikkelaar Sumo Digital die ons op verzoek nog verzekerde dat Terry Crews niet alleen diende als promotieacteur voor de nieuwe E3-trailer. Erg specifiek wilden de ontwikkelaars niet spreken over Crews’ rol in Crackdown, maar men beloofden op zijn minst een verschijning in het narratief van de game.

Of de enthousiaste Terry voor zijn beurt heeft gesproken, is dan ook nog niet bekend, maar de kans is groot dat hij daadwerkelijk te spelen zal zijn in Crackdown 3. Laten we dan hopen dat het niet enkel zijn gigantische, epische lichaam betreft, maar vooral zijn immer opdreunende stem. Want laten we wel wezen, die lijkt goed gepaard te zijn met het bombastische en over-the-top overkomen van Crackdown…

Crackdown 3 is sinds de E3 2017 na lange tijd weer terug op de radar te vinden. Wij zijn inmiddels aan de slag geweest met de herboren open-wereld game, maar kwamen tot de conclusie dat het wellicht niet zal worden wat het ooit beloofde te zijn. Daarover lees je alles in onze Crackdown 3 preview.

Aanstaande 7 november moet Crackdown 3 verschijnen op Xbox One en Windows 10, uiteraard als onderdeel van het cross-platform en cross-buy ‘Play Anywhere’ concept.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren