Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Ongekend en ongezien: MSI’s GE62 VR ‘Camo Squad’ laptop | GamersNET Gear

Hij schitterde al in een unboxing een maakte vervolgens deel uit van onze E3 2017 verslaggeving: de MSI GE62 (7RF) “Camo Squad” Edition. Een opmerkelijk krachtige laptop, met bovendien een opmerkelijk stijlelement…

Hoe oogt dit gecamoufleerde monster en weet het qua specificaties het stempel van ‘degelijk beestje’ te verkrijgen? Peter en Tom bespreken het in een kersverse GamersNET Gear!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  #teamTom.
  Nopezzzzz die camo doet t uhm voor mij ook niet.

  Maargoed het gaat om de specs en die zijn dus goed. MSI kennende is waarschijnlijk hetzelfde type ook wel te krijgen in een normale zwarte versie [wellicht ook ietjes goedkoper dan]

  Please GN revieuw de lenovo legion Y720 eens ๐Ÿ˜†

 2.   
  3333/3333's avatar

  Goede camouflage zie je bijna nergens meer.

 3.   
  AtomicDogg's avatar

  #teamtom
  Niet mooi, echt typisch van die bedrijven die denken dat gamers hierop zitten te wachten. Want het is zo stoer! not

 4.   
  Tom's avatar

  Patriotic Pepe schreef, "Goede camouflage zie je bijna nergens meer. "

  Comment van het jaar. Bij dezen.

 5.   
  Pakz's avatar

  Die kleuren zijn echt niet mooi vind ik. De prijs is ook iets wat te hoog ๐Ÿ˜€

  Ik heb pasgeleden nog een msi gekocht. (De goedkoopste met 1050) Echter ik denk dat ik een iets wat defect model heb. Bij sommige games blijft het beeld hangen en soms crashed het spel dan(drivers?) De temperatuur is normaal. Met eso kon ik echter wel een lange periode spelen zonder dat er iets mis ging. Ik zie er tegen op met die garantie van webwinkels want ik las al dat je wel een maand kon wachten tot je je laptop weer terug heb.

  Ik was wel te spreken over de snelheid van de cpu en geheugen enzo. Game development is echt fijn dan. Ik koop miss over een maand nog een low end msi.

 6.   
  CHILLOZZ's avatar

  dat wat peet zegt zou wel serieus gaaf zijn.
  Laptop waarvan je de faceplate kunt verwisselen.

  Als ze dan met genoeg mooie ontwerpen faceplate’s komen zou dat best nog wel wat kunnen worden.
  Maak t dan wel zo dat t ook echt easy vervangbaar is. [Ik denk meteen aan die astro oorschelpen. Dus magnetisch]

 7.   
  Tom's avatar

  Magnetisch moet je echt niet hebben in een laptop, Hans. Grote kans dat een ferme magneet meteen een vlek in je scherm trekt, of wellicht een HDD naar de filistijnen buigt.

  Faceplates zie je sowieso al enigszins voorkomen bij laptops die veel in omgang zijn. Denk aan cases en stickers voor MacBooks en sommige gangbaardere Windows-modellen. MSI werkt zelf vaak ook langer met dezelfde body’s, zou wellicht geen verkeerde business zijn om first-party designs daarvoor te verkopen, mochten mensen hun laptop alsnog willen pimpen met een ander patroontje/kleurtje.

 8.   
  Novel's avatar

  LEUKE VIDEO

 9.   
  CHILLOZZ's avatar

  Tom schreef, "Magnetisch moet je echt niet hebben in een laptop, Hans. Grote kans dat een ferme magneet meteen een vlek in je scherm trekt, of wellicht een HDD naar de filistijnen buigt.
  Faceplates zie je sowieso al enigszins voorkomen bij laptops die veel in omgang zijn. Denk aan cases en stickers voor MacBooks en sommige gangbaardere Windows-modellen. MSI werkt zelf vaak ook langer met dezelfde body’s, zou wellicht geen verkeerde business zijn om first-party designs daarvoor te verkopen, mochten mensen hun laptop alsnog willen pimpen met een ander patroontje/kleurtje. "

  gedeelte met magneten kreeg ik achteraf ook mn twijfels bij. maar wellicht dat dr een andere mogelijkheid is Zonder te hoeven schroeven iig.

  of van die drukkertjes… al ben ik daar ook niej zo kapot van..

  Nja, Ik ben nu voor de lenovo legion y720 aan het sparen. die spreekt me wel aan dusverre ik er verstand van heb.
  Had t gaaf gevonden als er nog een nederlander was die m eens aan de tand voelt en dus een NL revieuw.
  Het is dat ik laatst een klote rekening kreeg ff dik 350 aftikken voor eigen risico van zorgpremie… dat helpt niej als je wilt sparen ๐Ÿ‘ฟ