Xbox Games With Gold voor juli 2017 bekendgemaakt

Met een nieuwe maand voor de deur heeft Microsoft de line-up bekendgemaakt van de Xbox Games With Gold voor juli. Nadat we vorige maand een aantal topgames als Dragon Age: Origins, Watch Dogs en Assassins Creed 3 konden downloaden is het deze maand tijd voor een aantal kleine games.

Vanaf 1 juli zijn Grow Up en Kane & Lynch 2: Dog Days te downloaden voor alle Xbox Live Gold-leden. Grow Up is het tweede deel van de franchise die gaat over het robotje B.U.D. De platformer kreeg van ons een redelijk cijfer. Kane & Lynch 2 is officieel uitgekomen voor Xbox 360, maar is door backwards compatibility ook te spelen op de Xbox One. Deze game viel helaas niet zo in de smaak bij ons.

Twee weken later maakt Runbow zijn debuut op de Xbox One, nadat de platformracer eerder al voor de pc, 3DS en Wii U verscheen. Het laatste presentje van Microsoft is LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game die net als Kane & Lynch 2 voor de 360 en de One te spelen is. Jack Sparrow in LEGO-stijl kon ons bekoren en werd beloond met een 8.

enter
 1.   
  kiesmaarwa's avatar

  Slechte maand om een Xbox One te bezitten..

 2.   
  OnOwned's avatar

  kiesmaarwa schreef, "Slechte maand om een Xbox One te bezitten.. "

  Überhaupt een Xbox One bezitten…:P

 3.   
  Throbert's avatar

  Ben ik blij dat ik aankomende maand niet in NL ben

 4.   
  mheiden21's avatar

  Gratis is altijd prima, de kosten voor Xbox Live zijn gelijk gebleven en je krijgt er nu 4 gratis games voor terug. Op jaarbasis 60/12= 5 euro per maand ofwel kosten voor de gratis games zijn per maand € 1.25 p/stuk.

  Er zijn slechtere deals……..