Sumo Digital verzekert: Terry Crews is onderdeel van Crackdown 3’s narratief

We zagen hem al schitteren in de E3 2017 Official Trailer van Crackdown 3. De man, de legende; niemand minder dan Terry Crews. De bombastische acteur mocht, geheel in Crackdown-stijl, de game van ontwikkelaar Sumo Digital promoten, maar bleek verder geen onderdeel van de aldaar getoonde gameplay te zijn. Ontwikkelaar Sumo Digital verzekert echter: Crews is wel degelijk een onderdeel van het narratief in Crackdown 3.

It’s safe to say that Terry Crews will be part of the narrative in Crackdown 3.
. Aldus een tweetal ontwikkelaars van Sumo Digital, die we (voorzien van katers) te spreken kregen op de laatste beursdag van de E3. Daarbij verklapte hij ook nog dat Crews tijdens de opnames van het spotje legio bloopers wist te maken. Zo scheurde hij per direct uit zijn op maat gemaakte Agents-pak en heeft hij tientallen takes moeten doen om enkel het woord ‘boem’ zo enthousiast mogelijk over te brengen.
Our media team is probably already well on their way making a gag reel of Crews’ highlights in our studio. It was such a blast seeing him do his thing as a Crackdown Agent.
De geliefde Terry Crews krijgt mogelijk nog een grotere rol voor Crackdown 3 (of diens marketing).

Wij maken ons vooral op voor de release van Crackdown 3 op aanstaande 7 november, gelijktijdig met de Xbox One X. In de tussentijd kun je van GamersNET nog een uitgebreide hands-on preview van de open-world shooter verwachten…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren