Kingdom Hearts 3 geeft weer een teken van leven met nieuwe trailer

Het ontwikkelen van Kingdom Hearts 3 lijkt bijna eeuwig te duren en de afgelopen tijd is het ook erg stil geweest rond deze game. Gelukkig heeft Square Enix besloten daar wat aan te doen en worden we getrakteerd op een gloednieuwe gameplay trailer. En binnen afzienbare tijd wordt er nog meer getoond van Kingdom Hearts 3.

Momenteel toert het Kingdom Hearts Orchestra door de Verenigde Staten en al dan niet toevallig treedt de groep een aantal keer op in Los Angeles, de plek waar nu de E3 bezig is. Dit is voor Square Enix een mooi moment gebleken om de wachtende fans te voorzien van een teken van leven. Aan het einde van het concert is de trailer getoond aan het aanwezige publiek.

Bij het einde van de trailer wordt ook duidelijk dat we volgende maand nog meer informatie kunnen verwachten over Kingdom Hearts 3. Op 15 juli wordt tijdens Disney’s D23 Expo in Anaheim een nieuwe wereld en nog een nieuwe trailer tentoongesteld.

 1.   
  UncreatedKoen's avatar

  Dit ziet er gewoon geweldig uit! kan niet meer wachten! nja we wachten al 11 jaar dus haha

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ik zie geen trailer zie alleen een groot wit leeg vlak, ik dacht zal aan ff liggen heb geen flash plugin maar in edge ook niet ?

 3.   
  Thijs.'s avatar

  Rijstekorrel schreef, "Ik zie geen trailer zie alleen een groot wit leeg vlak, ik dacht zal aan ff liggen heb geen flash plugin maar in edge ook niet ?"

  Ik heb nergens last van

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  Rijstekorrel schreef, "Ik zie geen trailer zie alleen een groot wit leeg vlak, ik dacht zal aan ff liggen heb geen flash plugin maar in edge ook niet ?"

  Het komt wel degelijk door flash. Dat wordt in Chrome (en blijkbaar dus ook in Edge) tegenwoordig standaard geblokkeerd. Als je aangeeft dat je flash wel toestaat op deze site, dan zal je zien dat er een trailer in het bericht staat. 😉

 5.   
  Papachico's avatar

  Ik zie veel veranderingen qua aanvallen etc. Kicke game. Heb er veel zin in. Jammer dat t allemaal zo lang moet duren want ik mijn gevoel zal anders zijn dan toen ik KH1 en 2 speelde.