Gears of War 4 krijgt volgende week grootste update ooit

Sinds de release van Gears of War 4 zit ontwikkelaar The Coalition niet stil. Al anderhalf jaar wordt de game voorzien van nieuwe content en de update die we volgende week kunnen verwachten is volgens de studio zelfs de grootste ooit.

Op 6 juni wordt Rise of the Horde gelanceerd op Xbox One en pc. Deze update brengt een hoop veranderingen met zich mee. Er is een nieuwe moeilijkheidsgraad toegevoegd voor zowel de Campaign- als Horde-modus; Inconceivable en Ironman. Ook worden er twee multiplayer maps toegevoegd en zijn er twintig nieuwe Achievements te behalen.


De grootste veranderingen zijn te vinden in Horde-modus. Naast de extreme moeilijkheidsgraad zijn er vijftien nieuwe Horde skills toegevoegd, voor elke klasse drie. Alle skills zijn nu te upgraden tot level zes en er verschijnen nieuwe loot drops. Bezitters van de Gears of War 4 Season Pass krijgen ten slotte nog een gratis Gear Pack en Horde Expert Pack om je een vliegende start te geven.

Om de release te vieren is vanaf 9 tot en met 15 juni een gratis proefversie van Gears of War 4 te spelen. Pc- en Xbox One-bezitters kunnen aan de slag met de volledige eerste Act van de Campaign en tien uur aan multiplayer.

  1.   
    WoKingNL's avatar

    Heeft horde inmiddels al meer variatie per wave? Dat was m’n grootste probleem dat er maar 10 verschillende waves waren en 4-5 bosswaves