Need for Speed: Payback verschijnt in november; pre-order bonus bekend

Na een tussenjaar is Need for Speed helemaal terug met Need for Speed: Payback! Ontwikkelaar Ghost Games en uitgever Electronic Arts melden dat de racegame op 10 november verschijnt voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Need for Speed: Payback zal een singleplayer modus bevatten met drie speelbare personages die een kans zien om The House onderuit te halen. Dit is een kartel dat vele casino’s bezit, alsook criminele organisaties en zelfs de politie van Fortune Valley corrupt weet te maken.


Naast deze nieuwe features komt customization van auto’s terug, samen met politie- en rival-achtervolgingen, in omgevingen als canyons, bergen, stedelijke gebieden en woestijnachtige landschappen. Deze locaties in Need for Speed: Payback is fictief en niet rondom een bekende stad, zoals wel werd geteaset.

De racegame is te pre-orderen en je krijgt toegang tot het Platinum Car Pack, die je vijf extra wagens schenkt en platinum bandenrook. Dit zijn de vijf extra auto’s.

 • Nissan 350Z 2008
 • Chevrolet Camaro SS 1967
 • Dodge Charger R/T 1969
 • Ford F-150 Raptor 2016
 • Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016
 • Als je de Need for Speed: Payback Deluxe Edition aanschaft, mag je de game drie dagen eerder spelen, op 7 november en je ontvangt een speciale license plate, kortingen, reputatie bonussen en de vijf extra bolides. Wil je de game nog eerder spelen, dan kun je met EA Access en Origin Access zelf op 2 november toegang en kun je tien uur met de game aan de slag.

  Need for Speed: Payback verschijnt op 10 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Bekijk hieronder de Reveal Trailer!

  1.   
   tranceguy's avatar

   Kijk ik echt wel naar uit…