Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Kan de Trust GXT 177 de budgettaire muizenmarkt tackelen? | GamersNET Gear

Na de hand aan de Philips BDMW4037UW (en eerder al de Trust GXT 155) geslagen te hebben, is het tijd om door te zetten met Hollandse glorie in GamersNET Gear! Deze week testte Peter de Trust GXT 177, die voor een klein bedrag toch een aardig game-muisje neer wil zetten.

De simpele insteek van de GXT 177 lijkt in grote lijnen op modellen als de SteelSeries Rival 100, maar alsmede de Duitse Speedlink Decus Respec. Kleine prijsjes, maar koopjesknallers in hun eigen manieren. Al met al staat het subtiele muisje haaks op de bizarre Mad Catz R.A.T. Pro X, die de jongens gedurende deze aflevering ook aanhaalden.

 1.   
  Mattiees's avatar

  ziet eruit als een prima muisje

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  prima video weer mannen 😀
  En lekker vroeg al 😀

  Muisje ziet er uit als een prima ding. IMO precies genoeg knoppen.
  En zo te zien zijn die erg makkelijk in te stellen wat toch ook wel handig is [pré]

  En dan nog mooi subtiel verlichting erin. Ik houdt wel van deze stijl.

  en Kwa prijs een prima ding. Muis tussen 40/80 euro is een mooi prijsje. Daar zou je in mijn ogen ook wel een prima muisje voor kunnen hebben.

  Owja ik ben ok wel voor meer NL stuff

 3.   
  Tom's avatar

  En toch blijf ik van mening dat Trust met een beter logo op de proppen kan komen. Een schild met vleugels, met daarin het ‘oude’ Trust-logo; dat kan vele malen strakker. Kijk naar Logitech die gewoon een strakke ‘G’ maken, of SteelSeries’ simpele ‘oogje’.

  Oh, en ik bedacht me gisteren ineens waarom Razer ‘Razer’ heet, hun logo uit slangen gemaakt is en al hun eerste producten vernoemd waren naar koelbloedige jaagdieren. Die eten namelijk muizen. Razer > muizen. Best wel geinig bedacht, en ik kwam er pas tien jaar te laat achter…

  Maar goed, dan komt dat schildje met vleugels in vergelijking dus aardig ongeïnspireerd over. Of het is een kwestie van smaak.

 4.   
  darroox's avatar

  Hoe zwaar is deze muis ? Of kan je er gewichtjes in doen. 8)

 5.   
  Tom's avatar

  Ondanks het feit dat Trusts laatste twee muizen het wel hadden, kunnen er geen gewichtjes verwisseld worden bij dit model. In totaal weegt het ding van zichzelf een goede 101 gram, en daar blijft het dus ook bij. 😉

 6.   
  Kroelbeertje's avatar

  Nee We hebben gotverdomme de Rival 100 voor maar 35$
  En die doet precies het zelfde!
  En een gratis extra….HET IS GEEN Trust!

 7.   
  KeesMommaiseenbaas's avatar

  Helemaal eens met Kroelbeertje. Uit eigen ervaring kan ik zeker een muis van Steelseries aanraden. Vanwege de rommel die vroeger door Trust uitgebracht werd, besloot ik om nooit meer daar iets van te nemen, dus ik kan niet zeggen hoe de producten nu zijn. Maar voor een dikke 40 euro is er bij eigenlijk alle grote techfabrikanten wel een basic muis te krijgen. En dan zou ik zelf altijd eerder gaan voor Steelseries, Roccat, Razer of Logitech.