Meer artwork en informatie van Mario + Rabbids Kingdom Battle uitgelekt

Dat informatie van Ubisoft-titels vaak al voor de officiële onthulling op straat ligt, dat is ondertussen geen geheim meer. Ook over de Switch-game Mario + Rabbids Kingdom Battle blijven de nieuwe details binnenstromen, terwijl we voor een officiële aankondiging van Ubisoft nog moeten wachten tot de E3, die in juni plaatsvindt.

Nadat er gisteren al vermeend artwork van Mario + Rabbids Kingdom Battle op het internet verscheen en daarvoor al de nodige details, is nu de initiële pitch voor Mario + Rabbids Kingdom Battle uitgelekt. Uit deze interne documenten kunnen we onder andere opmaken dat Mario + Rabbids Kingdom Battle in augustus of september van dit jaar moet verschijnen, evenals South Park: The Fractured But Whole draait op de voor The Division ontwikkelde Snowdrop-engine en dat er naast exploration vooral ruimte is voor de turn based-combat in de game. Daarnaast hoef je het avontuur in Mario + Rabbids Kingdom Battle niet in je eentje te beleven, maar kan je in de co-opmodus ook met zijn tweeën aan de slag.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  ik zou zo graag weer eens mario games willen spelen.
  Vroegahhhh in mn jeugd mario helemaal kapot gespeeld. Ik ben daarmee opgegroeid 😀
  heb de nes gehad al alles daarop volgend.

  Echter vind ik het nu niet de moeite om speciaal een console te kopen voor 1 a 2 games…

  Eigenlijk zouden ze mario multi platformer moeten maken. 100% dat nintendo dan fucking veel verkoopt. Ik hoor genoeg mensen zeggen dat stel dat ooit zou komen ze allemaal mario kopen.

  Maar iedereen denkt er t zelfde over als hoe ik er dus ook over denk… Hell no dat ik daar een apparte console voor ga kopen.

 2.   
  Leon 2.0's avatar

  Nintendo wil niet alleen zijn games, maar ook zijn hardware verkopen. Als je een Mario-game multiplatform uitbrengt, hebben mensen minder reden om een Switch aan te schaffen. Ondanks de ongetwijfeld hogere verkoopcijfers van die Mario-game is dat uiteindelijk dus niet echt een verstandige investering. Sowieso kent de Switch een prima start, dus ‘Nintendo moet third party gaan’ is echt nergens voor nodig.