Los Nintendo Switch dock kost ongeveer 90 euro

Onlangs maakte Nintendo bekend dat het dock van de Nintendo Switch binnenkort ook los aan te schaffen is. Nu is er een prijs genoemd: verschillende webwinkels bieden een pre-order aan voor ongeveer 90 euro. Het losse Switch dock is nu beschikbaar voor pre-orders en wordt 23 juni op de markt gebracht. De set bevat, naast een dock, ook een adapter en HDMI-kabel.


Het dock is bedoeld om het systeem in op te laden en de handheld te transformeren in een console, zodat je je favoriete Switch-games ook op een televisiescherm kunt spelen. Een extra dock zou gebruikt kunnen worden om een kapot exemplaar te vervangen, maar ook om het switchen naar een andere tv gemakkelijker te maken. Het is immers een heel gedoe om het complete Switch dock met al zijn bekabeling van de ene naar de andere tv te sjouwen.

 1.   
  sjaak19832015's avatar

  Wat een afzetters hahaha. Ik zou zeggen tegen Nintendo stop die dock maar op een plek waar het licht niet schijnt.

 2.   
  mrb80's avatar

  Idd, stelletje afzetters. Stuk goedkoop plastic is niet meer waard dan 20,-

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  das gvd serieus geld voor een stuk plastic…

 4.   
  MikeGevers's avatar

  Damn, dat is best duur, maar ergens zou ik best een extra dock kunnen gebruiken… Ik hoop heel erg dat Nintendo zijn verstand ergens terugvindt. 90 Euro is ruim een derde van de prijs van een compleet Switch-pakket! Dat is natuurlijk niet normaal 🙄

 5.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  hahaha

 6.   
  Papachico's avatar

  Goed bezig Nintendo! Nog ff verder pushen en dan belanden jullie zeker in de afgrond.

 7.   
  JaslanNL's avatar

  Als het nou een zwaar ge-upgrade dock zou zijn, met o.a. netwerk poort en meer aansluitingen, ingebouwde hdd of wat dan ook, dan was het alsnog duur maar zat er in ieder geval meer logica achter. €90,- voor het bestaande dock is way too much!