DONTNOD verzekert: er wordt gewerkt aan een nieuwe Life is Strange

Nu de verkoopcijfers van het originele Life is Strange inmiddels de drie miljoen exemplaren bereikt hebben, komt DONTNOD plots met een ander heugelijk bericht. Middels een korte YouTube-video laat het Franse ontwikkelteam weten dan tóch bezig te zijn aan een nieuw deel binnen de Life is Strange-wereld.

Anno 2015 werd Life is Strange met open armen ontvangen door veel gamers. De vijfdelige serie bleek massaal aan te slaan, met name door het sublieme gevoel voor sfeer en een interessante wijze van storytelling. Het puberdrama werd ook op GamersNET in vijf delen gereviewed (spoilervrij), waardoor ook wij lieten weten geleidelijk aan steeds verliefder te worden op het speelbare verhaal van de Fransozen.


Sinds de fysieke verschijning van Life is Strange is DONTNOD blijkbaar al bezig aan het vervolg. Ondertussen werd er ook gewerkt aan het duistere Vampyr, maar de Franse ontwikkelstudio laat de harde kern liefhebbers van het eerdere spel duidelijk niet in de steek.

Wat het vervolg op Life is Strange precies in zal houden, blijft vooralsnog speculatiewerk. Onzeker is dan ook of dit nieuwe deel verder gaat met protagoniste Max Caulfield, of dat de sequel het over een compleet andere boeg zal gooien. Wij houden onze vingers gekruist voor een tweede trippy puberdrama, met synchrone lipsyncing bovendien…

 1.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Life is kinda weird

 2.   
  Tom's avatar

  Life is Awkward?

 3.   
  MikeGevers's avatar

  Life used to be Strange? Life is peculiar? Dontnod, zeg het ons!

 4.   
  Tom's avatar

  Duuuude…

  Death is Strange, yo.

 5.   
  MikeGevers's avatar

  Tom schreef, "Duuuude…
  Death is Strange, yo. "

  Afterlife is Strange! Zou ook een tie-in met Vampyr kunnen worden