Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Bizar vloeiend gamen op de AOC AGON AG251FZ monitor? | GamersNET Gear

Sinds gisteren al na te lezen in de AOC AGON AG251FZ review van Tom, maar nu komt de Brabo ook op de proppen met zijn gesproken woord over de nieuwe 240 Hertz-monitor van AOC.

Wat heb je zoal aan een gigantisch hoge framerate en voelt de prijs van 499,- euro niet wat te hoog gegrepen voor een product als deze? Peter en Tom bespreken het in deze GamersNET Gear over de AOC AGON AG251FZ gaming monitor!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  peet kon het toch niet laten om meteen aan die ”anthenne” te zitten hahaha.
  Alles wat je kunt uitklappen/uitschuiven meteen doen. 馃榾 馃槅 馃槅 馃槅 馃槅

 2.   
  Thijs.'s avatar

  Vraag me af of je het verschil ziet tussen 144hz en 240hz. 馃檮

 3.   
  3333/3333's avatar

  Thijs. schreef, "Vraag me af of je het verschil ziet tussen 144hz en 240hz. 馃檮 "

  Ik heb van meerdere mensen gehoord dat volgens hen alles rond de 100 fps gewoon goed en vloeiend aanvoelt. Alles daarboven verschilt echt heel sterk per persoon denk ik.

  Misschien heb ik de video verkeerd heb begrepen, maar je monitor op 240 Hz zetten betekent niet meteen dat je speelt met 240 frames per seconde. De framerate wordt niet be茂nvloed door de monitor maar door je videokaart, en die veranderd niet.

 4.   
  Tom's avatar

  Mijn systeem pakte de monitor meteen op, maar dan wel in 60 Hertz (vanuit Windows). Dan moet je toch even in je video-instellingen de 240 Hertz aanklikken, anders blijf je met die zestig frames per seconde zitten.

 5.   
  3333/3333's avatar

  Uiteraard, maar ik bedoel de prestaties in games. Is Overwatch z贸 goed geoptimaliseerd dat je met een GTX 970 op 1080p met 240 fps kan spelen? Dat haal ik met mijn R9 290X niet eens in CSGO.

 6.   
  someone else's avatar

  (null)

 7.   
  Tom's avatar

  Patriotic Pepe schreef, "Uiteraard, maar ik bedoel de prestaties in games. Is Overwatch z贸 goed geoptimaliseerd dat je met een GTX 970 op 1080p met 240 fps kan spelen? Dat haal ik met mijn R9 290X niet eens in CSGO. "

  Ging oprecht beter dan verwacht. Ik heb het meeste op hevig verminderde graphics gedraaid, maar mijn FPS charts vanuit Razer Cortex vertonen nog aardig goede framerates. Complete matches die niet onder de 200 dippen, en dat met mijn videokaart.

  NB: De gemiddelde framerate is wel enigszins aangetast door de menu’s en laadschermen, die doorgaans iets 脿 70 fps klokten.

 8.   
  Thijs.'s avatar

  Patriotic Pepe schreef, "Uiteraard, maar ik bedoel de prestaties in games. Is Overwatch z贸 goed geoptimaliseerd dat je met een GTX 970 op 1080p met 240 fps kan spelen? Dat haal ik met mijn R9 290X niet eens in CSGO. "

  CS:GO is een CPU game. Mijn 1080 wordt maar voor ongeveer 20% gebruikt als ik CS:GO speel. Echter gaat mijn CPU voor 90% aan het werk. Als Tom CS:GO zou spelen zou die een hele goeie fps hebben aangezien die ( volgens mij ) een dikke CPU heb.

  OT : Ik zou toch graag het willen proberen. Ik zou hem niet van AOC kopen maar dan van ASUS 馃檮

 9.   
  Tom's avatar

  Wollah mijn CPU is dik. Ik hyperthread jullie allemaal de moeder.

  Smacktalk terzijde; ik denk dat een hogere framerate niet per se broodnodig of enorm merkbaar is, maar gewoon een alternatieve vorm van evolutie voor de kijkervaring. Als 4K straks echt de norm wordt, willen we ook op andere assen doorgroeien. Alsmaar snellere framerates zouden daar een onderdeel van kunnen zijn, en wat dat betreft zijn schermen als deze wellicht de bakermat voor die doorstart.