Nieuws omtrent Crackdown 3 ligt in het verschiet

Het is al lang stil rondom Crackdown 3 en heeft na de aankondiging in 2014 een moeilijke tijd gehad, maar nieuws omtrent de game ligt in het verschiet. Op Twitter meldt het officiële account van Crackdown dat info ‘is on the horizon’.

Nu zegt dit nog weinig, toch mogen we blij zijn dat Crackdown 3 leeft en blijkbaar goed in de ontwikkeling zit. Misschien krijgen we wel flink wat gameplay te zien. Met details over de Xbox Scorpio die we morgen kunnen verwachten, zou het niet gek zijn vrij snel daarna de pracht van Crackdown 3 op de console te tonen, toch?

 1.   
  Neolite's avatar

  Kan nou niet zeggen dat hier veel mensen voor warm lopen… Doe ons eerst maar eens even een vette trailer voorschotelen en iets speciaals.

 2.   
  Tom's avatar

  Wordt zo langzaam maar zeker wel tijd dat ze hier echt iets veelbelovends gaan tonen. De laatste echte outing voor Crackdown 3 is inmiddels alweer bijna twee jaar achter ons, en dat terwijl ze meermaals beloofd hebben allerlei toffe technische features te implementeren. Laat dat dan ook eens zien, of houd je titel anders gewoon niet monddood voor zulke lange periodes.

 3.   
  Nuffsaid's avatar

  Ik keek heel erg naar deze game uit.
  Crackdown (1) met erg veel plezier gespeeld.
  Mijn enthousiasme is echter met de media stilte rondom Crackdown 3 een beetje dood gebloed..