Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Loot Crate Maart: Primal | Unboxing

Na vorige week al de Loot Gaming van februari unboxt te hebben, is het nu alweer tijd voor de Loot Crate van maart 2017. Met deze maand ‘Primal’ als thema…

Wat kunnen we, naast het haast verplichte Jurrassic Park natuurlijk, verwachten van dit unieke goodie-pakket? We willen niet te veel verklappen, maar wellicht zit er iets tussen van Overwatch, is all I’m saying…

Meer weten over Loot Crate of zusterservice Loot Gaming? Reis af naar de officiële Loot Crate website! Bovendien kun je met de code ‘GamersNET‘ nog eens drie dollar korting op je eerste bestelling krijgen, wat voor krat of abonnement dat ook is. Graag gedaan!

  1.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Pas op dat je geen spierballen kweekt met zo’n zwaar figuurtje Tom! 😉

    Geniale editing heren! Leuke video.
    Het is me niet helemaal duidelijk wat het nut van die lootcrate precies is maar het is wel grappig 😛

  2.   
    Tom's avatar

    Er zit zelden echt een nut achter Loot Crate. Het gaat er meer gewoon om dat je mogelijk verrast wordt met goodies en merchandise die je tof vindt. Zit er niks voor je tussen in een bepaalde maand, dan voelt het direct erg overpriced aan. Tegelijkertijd kun je een goed thema hebben, waarbij je gewoon een handvol toffe dingen van je favoriete franchises uit dat krat vist.

    Persoonlijk vond ik deze Loot Crate wel okay, maar niet heel overweldigend. De Logan figurine is niet enorm mooi afgewerkt, maar de bieropener en het Jurassic Park bordje zijn dan weer leuk om een mooi (en praktisch) plekje op GNHQ te gunnen.

    En ja, persoonlijk ben ik ook wel voorstander van wat meer knipjes in de unboxings. Het kijkt echt vele malen vlotter weg, en je skipt gewoon de enigszins dode momentjes in een video.

  3.   
    kiesmaarwa's avatar

    Ik vind de lootcrates altijd wel leuke items hebben en vind de filmpjes ook leuk om te zien, maar ik zou er zelf nooit 1 kopen. Stukje verzamelaarsdrang waardoor ik waarschijnlijk niet meer kan stoppen en het neemt zo snel zoveel plek in beslag… zeker in zo’n miniscuul huis als dit

  4.   
    S3MM3R's avatar

    Leuke unboxing weer Tom! Zin in de volgende!

  5.   
    Moodey's avatar

    Dit is echt zo iets van als je geld over hebt dat t fkn nice is, maar als je dat niet hebt dat je gwn liever die 27 eu op je bankrekening hebt voor pils (dat zijn wel 27 pilsjes in piekuur)