Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

De Omen X, een game-pc voor Bond-schurken? | GamersNET Gear

Na de loeizware Omen X Unboxing is onze Tom uitgebreid aan de slag geweest met de extravagante game-pc van HP. Livestreams, benchmarks en meer; de Brabander ging tot het uiterste met dit high-end bakbeest.

Samen met onze Daniël bespreekt Tom wat je zoal kunt verwachten van deze bizarre kubus, die nog altijd op de kop gaat voor een dikke 2.799 euro…

 1.   
  Ik kom Harambe wreken's avatar

  Doet me een beetje denken aan de Alienware Area 51. Ook zo’n tyfus dure pre-built met een scheve vorm. Neemt verder niks weg van het feit dat mijn onderbroek in kroepoek zou veranderen als ik zelf zo’n pc zou hebben.

 2.   
  Thijs.'s avatar

  Als échte pc expert rage ik natuurlijk op prebuilds en hoe alles duurder is etc. Maar ik moet wel bekennen HP heeft hier een mooi prebuild exemplaar neer gezet. Zelfs gekleurde kabels! Meestal is dit niet het geval maar bij HP hebben ze de binnenkant net zoveel liefde gegeven als de buiten kant.

  Zou ik hem ooit kopen? nee. Snap ik dat andere mensen hem kopen? Zeker wel. Je hebt hier een prachtig exemplaar met ruimte voor uitbreiding. Volgens mij is het een top ding.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  rijk zijn….?? Na aanschaf van dit beest dan kun je zeggen WAS rijk wahahaa/

  ff serieus..
  Ik vind m wel echt superrrrrrr vet.
  Vraagje, Kun je hem ook rechtop zetten. Dus dat je echt een kubus vorm krijgt.. Of zit die voet er echt vast aan..?

  Is wel eens een keer wat anders dan een standaard toren case.
  En dan idd nog het grote voordeel dat je zelf nog met normale spullen kunt upgraden.

 4.   
  Tom's avatar

  Hij is helaas niet anders te plaatsen. Niet alleen vanwege de vaste plaatsing van de pootjes, maar ook gezien dat de bedoelde airflow van het geheel een beetje om zeep helpt.

 5.   
  3333/3333's avatar

  Ik zie niet echt hoe de termen ‘lomp groot’ en ‘subtiel’ samengaan, vind het een ronduit lelijk ding dat alleen maar in een MLG rukbunker mooi in het interieur op kan gaan.

  Ook het hele ‘als je geld teveel hebt’ argument dat altijd bij dit soort belachelijke dure apparaten gevoerd wordt. Als ik geld teveel heb koop ik een zwembad dat de hele dag bevolkt wordt door bikinimodellen, geen Omen X van HP.

 6.   
  Tom's avatar

  Ik wist dat die tegenstrijdigheid terug zou komen in de reacties. Maar ja: het ding is lomp groot, maar niet overdreven uitbundig, in mijn ogen. Daarmee bedoel ik: een logge body, maar qua stijlelementen overwegend ‘strak’. Kijk naar de concurrent, de MSI Aegis, en je snapt dat hoe kleinere apparaten minder subtiel kunnen zijn. It’s true, ask anyone.

  Je tweede punt van kritiek vind ik enigszins loos. Mensen die zwembaden vullen met bikinimodellen moeten op een gegeven moment toch ook een pc hebben? Voor werk, of misschien willen ze een nieuwe hobby uitproberen. De mensen hebben geld teveel maar geen tijd of zin om zelf iets te bouwen. Logisch, want ze hebben een zwembad vol bikinimodellen. Voor hen is een lompe unit als deze een goede keuze. Weinig moeite hoeven doen, wel meteen een topsegment pc. Niet dat het die modellen iets kan deren, maar toch.

 7.   
  S3MM3R's avatar

  Goede review Tom en Daniël ! Wat een beast blijft het toch! Vind het een zeer goede net als jullie PC Echt een Beast van een PC Ga zo door! Voor deze review heb ik er info over opgezocht 😛