Is The Evil Within 2 in ontwikkeling?

Het is al even geleden dat The Evil Within werd uitgebracht en ontwikkelaar Tango Gameworks en uitgever Bethesda zien de horrorgame graag transformeren tot franchise. De eerste geruchten gaan nu dan ook dat The Evil Within 2 in ontwikkeling is.

Op NeoGAF is een document gelekt over ‘Psycho Break 2’, de Japanse naam van The Evil Within. Dit document is een Japanse vacature waar deze game dus op genoemd wordt, en The Evil Within 2 zou al twee jaar in de maak zijn voor de PlayStation 4 en Xbox One. Volgens het gelekte bericht moet de horrorgame dit jaar onthuld worden.

Neem het vooralsnog met een korreltje zout totdat Bethesda met een officieel bericht naar buiten komt. Wat zou jij van The Evil Within 2 vinden?

  1.   
    Turk–Life's avatar

    1e deel al n paar keer uitgespeeld. Moet nog aan de akumu mode beginnen maar durf hem niet aan. 😜 Laat de 2e deel maar komen, in VR aub 😀

  2.   
    tranceguy's avatar

    Ik hoop het maar als het niet gebeurd dan niet… Hoop alleen wel dat als het gebeurd het gewoon een topgame wordt en niet zozeer gemaakt wordt om het gemaakt worden… Het kan echt wat worden maar ze moeten keihard werken aan goede ideeen en die goed uitwerken… Maar interessant om te blijven volgen… Ik ben benieuwd…