Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

MSI Vortex | GN Gear

De MSI Vortex is een pc in een totaal nieuw jasje! Sommigen noemen het een Beertender, anderen een Airfryer! De inhoud is in ieder geval indrukwekkend! Tom en Peter bespreken de MSI Vortex!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  Die zou idd mooi naast/onder de tv staan. om m als ”console” te gebruiken..

  Subtiel en clean design.
  was eigenlijk nog mooier geweest als er aan de voorzijde als het ware een schuifmeganisme zou zitten waar dan wat USB poorten achter zitten en een SD kaartslot. en wellicht dan ook maar een HDMI poort voor mensen die VR hebben/willen.

 2.   
  VkraM16's avatar

  Weliswaar een ontzettend leuk en creatief design, maar damn welk doelgroep willen ze hier mee bereiken? Een prijs van €3000 erop plakken terwijl je voor meer dan helft van de prijs dezelfde computer kan bouwen is echt absurd.

 3.   
  AtomicDogg's avatar

  Ja maar voor dat bedrag kan ik ook een PC in elkaar zetten die veel beter is!

 4.   
  3333/3333's avatar

  Zit er echt een custom build 1080 of is er een flexible pci-e x16 riser kabel gebruikt waardoor de videokaart in een andere positie aangesloten kon worden?

  Wel een leuk systeem, alleen het gegeven dat je er bijna niks aan kan vervangen omdat zoveel onderdelen op maat gemaakt zijn vind ik zelf geen prettige gedachte.

 5.   
  Thomsnov's avatar

  Ik snap dat jullie zo onderhand een beetje gek worden van al DIY’ers maar ik moet ze toch een beetje gelijk geven.

 6.   
  INeedAJuanDance's avatar

  Leuk ding, wel erg gebaseerd op de Mac Pro.

  Net zoals de Mac Pro erg duur voor de specs, maar je betaald natuurlijk voor de “grote” van de case. En de hardware is wel erg goed.