Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Win een Seagate Game Drive (2TB) voor je PlayStation of Xbox One! | GamersNET Gear

Het is weer tijd voor GamersNET Gear waarin het besproken product meteen te winnen valt! Sterker nog, we geven twee verschillende producten tegelijkertijd weg. Gloednieuwe Game Drives (2TB) van Seagate om wel te wezen…

Onze Mike en Tom hebben beiden een Seagate Game Drive uitgeprobeerd en bespreken met elkaar hun bevindingen over de interne en externe opslag van Seagate. Hoe snel zijn de schijven en hoe makkelijk zijn ze in gebruik? De twee Brabanders delen hun ervaringen!

Als kers op de taart zit zelfs een handige timelapse inbegrepen, waarom we vlotjes laten zien hoe gemakkelijk het is om een PlayStation 4 (Pro) harde schijf te verwisselen. Da’s gewun goei’n handel.

Wil je meedoen met de give-away? Laat dan voor je horen met een reactie onder deze video en vertel ons vooral welke van de twee Game Drives je zou willen winnen.

Veel succes! Volgende week maken we met een nieuwe GamersNET Gear de winnaars bekend!

 1.   
  AtomicDogg's avatar

  Wat is nu het verschil met een normale HDD aansluiten op je console? En kan je deze producten ook gebruiken op PC?

 2.   
  Tom's avatar

  Dat zou eventueel ook kunnen, al heb je voor pc al snel andere interne en externe harde schijven die goedkoper te scoren zijn. Daarnaast zouden deze dingen geoptimaliseerd moeten zijn voor console-games, al is zo’n claim natuurlijk lastig te checken.

 3.   
  Batman360x's avatar

  Ik kan nog wel wat ‘Xbox’ ruimte gebruiken ๐Ÿ˜€

 4.   
  PimMaagdenberg's avatar

  Mijn ps4 zit al tijden vol en moet elke keer games verwijderen ๐Ÿ˜›

 5.   
  Dynastickiller's avatar

  Heb een tijdje terug die van mijn playstation 4 vervangen van 500GB naar 1 TB maar pfff wat een spijt, laadtijden zijn langer en loopt soms gewoon compleet vast.. zou dol graag deze game drive voor de ps4 winnen!!

 6.   
  ShinySimon's avatar

  Ik zou graag de xbox drive wil winnen doordat spellen tegenwoordig zo groot zijn geworden en ik heb er maar een paar kunnen instaleren voordat dat ding vol is. Het zou een fijne uitbreiding zijn voor meer gameplezier.

  Goede video btw! ๐Ÿ˜€

 7.   
  Kamelot2's avatar

  Oh dat kan ik zeker goed gebruiken op het moment. Mijn schijf van 1t zit al bijna vol en er zijn zoveel games die ik nog wil hebben maar geen ruimte voor heb ๐Ÿ™

 8.   
  Kamelot2's avatar

  ps4 trouwens haha

 9.   
  Gekke markie's avatar

  ik zou graag de xbox one harde schijf winnen omdat me xbox one vol zit

 10.   
  Nuffsaid's avatar

  Gaaf hoor, kruisje doosje graag!

 11.   
  Gozer_033's avatar

  die kan ik wel gebruiken, ik moet zodra ik een nieuw spel heb weer afwegen wat ik dan verwijder met mijn 500GB PS4 hddtje. dus ik doe mee

 12.   
  Pim Huberts's avatar

  Ik heb ps4 en xbox one alle twee de oude versie met 500gb maar waar ik nu echt ruimte voor tekort kom is mijn PlayStation 4 dus als ik hem mag winnen zou ik hem voor de PlayStation 4 willen winnen dan heb ik gewoon 4 keer zoveel ruimte (HOE VET IS DAT????!!!)

 13.   
  Strange_Bretzel's avatar

  Het zou bet zijn om dit als cado te geven aan een vriend van mij, hij heeft een XBOX ONE. Alvast bedankt ; )

 14.   
  Mark89NL's avatar

  Nee laat deze liggen als actie Punt 1 hij moet in de PS4. Punt 2 ik heb geen zin om hem erin te zetten :p

 15.   
  3333/3333's avatar

  Ik doe voor de verandering maar eens mee, maakt niet uit welke want beide schijven zijn intern identiek. Heb nu een 120 GB SSD in m’n PS3, niet omdat het snel is maar had zo gauw niks anders liggen. Dus bij deze de holbewoner

  Daarnaast zouden deze dingen geoptimaliseerd moeten zijn voor console-games, al is zo’n claim natuurlijk lastig te checken.

  Is gewoon marketingpraat, zijn dezelfde schijven als je voor een laptop etc zou gebruiken. Daarnaast is 5400 rpm gewoon standaard voor dit soort toepassingen, zorgt voor minder warmte en iets meer betrouwbaarheid. Ze zijn ook niet sneller dan op de PS3, de PS3 wordt tegengehouden door een tragere SATA verbinding in de console zelf. (Snelheidwinst met een SSD is om die reden ook praktisch nul)

  Zou ook nooit specifiek naar een “game console hdd” zoeken, want zoiets bestaat niet en je betaalt er alleen maar onnodig meer geld voor. Want exact dezelfde Seagate 2TB schijf heb je voor โ‚ฌ80,- zonder de ‘console’ sticker op de doos.

 16.   
  tijn80's avatar

  Voor de xbox kan ik nog wel een grotere HDD gebruiken, maar tegen een HDD voor de PS4 zeg ik ook geen nee. zeker gezien de komende firmwareupdate.

 17.   
  Kardinalus's avatar

  Die wil ik wel voor m’n ps4. Eindelijk weer eens ruimte voor meer dan 5 spellen dan haha

 18.   
  nunen007's avatar

  Ik zou hem graag voor de PS4 willen winnen. Ik heb namelijk eentje met maar 500 GB ruimte en deze staat regelmatig vol. Heel irritant als ik dan weer games moet verwijderen die ik toch nog wel graag wil spelen.

 19.   
  joep klinkenberg's avatar

  Goededag, ik heb een xbox one met 500gb en ik zit vol dus moet ik bij elke nieuw game een oude verwijderen. Ik heb geen 120 euro kan ik ook een gewonen externe harde schijf aansluiten? p.s. Ik hoop dat ik de xbox one schijf win of dat de winnaar er blij mee word.

 20.   
  Ryan2000's avatar

  Deze zocht ik nou net! Met mijn standaard ps4 met 500gb red ik het helaas niet meer dus deze komt echt heel mooi van pas! Graag voor de Playstation ๐Ÿ˜€

 21.   
  DoeMaarWat's avatar

  Ik heb nu nog een 500gb schijf in m’n ps4 zitten, dus een 2tb schijf zou wel tof zijn ๐Ÿ™‚

 22.   
  quickssilverr's avatar

  Zou super top zijn voor mijn Xbox One! ๐Ÿ˜€

 23.   
  PureGamer's avatar

  ohhh…maar die lust mijn Xboxje wel ๐Ÿ˜ณ

 24.   
  BearsRidingTanks's avatar

  Puik ding, zoiets geven ze niet weg bij gamekings. 10/10 ign.

 25.   
  Hamklaas's avatar

  Wauw als er iets is wat ik nodig heb is het wel opslagruimte voor me PS4.
  Had laatst een paar games op de kop getikt bij gamemania en laatst ook weer Horizon Zero Dawn er bij gehaald en ja dan houdt het wel weer op met me 500 GB.

  Heel graag! ๐Ÿ˜€

 26.   
  Neolite's avatar

  Uiteraard doen we hier aan mee! Wat een uitstekende oplossing zou dit zijn voor het ruimtegebrek van mijn Xbox One. Ik worstel al sinds het importeren van de console met het gebrek aan ruimte en deze mooie harde schijf zou voor de ultieme verlichting kunnen zorgen. ๐Ÿ™‚

 27.   
  darroox's avatar

  Ik ben van kamp XBOX en speel er graag op, dus extra games opslaan komt goed uit !!! 8) ๐Ÿ˜†

 28.   
  Mattiees's avatar

  best knap, 10 minuten vollullen over 2 harde schijfjes met niet bijzonder veel nieuwigheidjes ๐Ÿ˜† ik heb wel oren naar die ps harde schijf btw, ik heb nog een ps2 die nodig een upgrade kan gebruiken ๐Ÿ™„

 29.   
  JaslanNL's avatar

  Ik doe niet mee, want: heb al 4TB schijf er aan hangen ๐Ÿ˜† . 2TB zit met hedendaagse games naar mijn idee te snel vol, mits je alles er op installeert en er op laat, wat ik dus doe. Haal je de game die je hebt uitgespeeld er weer vanaf dan heb je natuurlijk ruim voldoende!

  Mooi item overigens, volgens mij weten aardig wat mensen nog niet de mogelijkheden van externe opslag bij een console.

 30.   
  RenevdGijp's avatar

  Een verviervoudiging van mijn Launch model PS4 en weer 120 euro besparen…. Ik doe mee (PS4 schijf) ๐Ÿ˜€

 31.   
  mheiden21's avatar

  De opslag voor de Xbox zou meer dan welkom zijn, de opslag van de console zelf zit tegenwoordig veel te snel vol. 500GB is eigenlijk veel te weinig wat ze als basis in consoles stoppen.

 32.   
  Thomsnov's avatar

  Meer opslag zou zeker handig zijn heb nog de normale ps4 en kom eigenlijk wel opslag tekort.

 33.   
  ScorpionNL's avatar

  Extra opslag ruimte voor mijn X1 zou niet verkeerd zijn. Met mijn backlog die groeiende is. En de vette releases die er nog aankomen.

 34.   
  Noice!'s avatar

  Die HDD voor mijn Xbox One zou zeer welkom zijn! Ik heb maar 500gb en wordt echt gek van het continu verwijderen van games. Als je ziet dat Halo MCC, Overwatch en Halo 5 er al standaard op moeten staan bij me, dan heb ik bijna geen ruimte meer voor wat anders.

 35.   
  noah81's avatar

  Te gek! Voor elk nieuw spel moet ik er 1 af gooien op mijn xbox dus dit zou zeer welkom zijn ๐Ÿ™‚

 36.   
  Gilles98x's avatar

  ik zou de ps4 versie wel kunnen gebruiken want ik heb nog een oude 500gb versie en daar passen al mijn games niet meer op waardoor ik er steeds moet verwijderen en opnieuw installeren.

 37.   
  Gilles98x's avatar

  ik zou de ps4 versie wel kunnen gebruiken want ik heb nog een oude 500gb versie en daar passen al mijn games niet meer op waardoor ik er steeds moet verwijderen en opnieuw installeren.

 38.   
  Froro's avatar

  Soms zit het mee soms zit het tegen maar het geheugen van mijn xbox is inmiddels versleten.

 39.   
  gamerfriend01's avatar

  Ken je het gevoel dat je een Ps4 game wilt kopen maar dat de gedachte aan je overvolle hardeschijf je toch tegenhoudt. Of dat je een game wil spelen die je liggen hebt maar dan moet je weer eerst een andere deleten en opnieuw installeren. Mijn leven wordt constant gekenmerkt door deze gebeurtenissen. Please GN verlos mij uit mijn lijden. Ik kan hardeschijf voor de PS 4 echt gebruiken

 40.   
  Mike2165's avatar

  mijn xbox zit ram vol duz extra ruimte zou welkom zijn

 41.   
  someone else's avatar

  Hey, mn vriend is jarig deze week en heeft maar 3Gb over, t zou vet zijn als ik hem blij kan maken met deze 2Tb schijf voor de xbox one!

 42.   
  imAtec's avatar

  Ik zou graag de PS4 drive willen winnen omdat ik elke keer als ik een nieuwe game koop moet ik minstens 1 game verwijderen, heb zo al 3 games moeten verwijderen die ik eigenlijk nog wil spelen en ook heb ik nog nooit een PS plus game kunnen downloaden omdat mijn harde schijf steeds vol staat

 43.   
  jaimy010's avatar

  Waauw ik heb echt die voor de xbox nodig ik kan niks meer erop spelen telkens als ik een nieuw spel koop moet ik de moeilijke beslissing maken, welke game moet ik verwijderen….

 44.   
  Zeeha's avatar

  Cool ding! Xbox graag ๐Ÿ˜‰

 45.   
  UAG's avatar

  Voor mijn oude PS3, deze is weliswaar technologisch verouderd maar ik bezit nog veel PS3 spellen en ik vind het zonde deze weg te doen.

 46.   
  Gelmir_Surio's avatar

  Super! Ps4 graag!

 47.   
  Shadow Sumo's avatar

  Ik doe mee voor PS4 graag

 48.   
  Tessabtje's avatar

  Ik zou graag de extra opslag voor de xbox one willen winnen.
  Mijn opslag zit al een tijdje vol en ik vind het vreselijk om spellen te moeten deleten, daarom is deze opslag heel handig ๐Ÿ˜€

 49.   
  CHILLOZZ's avatar

  ahhhhh dit is vet…
  En ohh zo welkom. Ben zelf al wat aan het rond neuzen geweest voor een nieuwe schijf. mijn standaard ps4 500Gb zit vol. Moet nu steeds voor elke scheet dingen gaan verweideren die ik eigenlijk niet wil verweideren.
  ik zat/zit zelf eigenlijk een beetje te wachten op die nieuwe firmare zodat je er een externe hdd aan kunt leggen.
  Maar dit zou nog beter zijn. en 2 TB.
  Das eigenlijk wat ik wil.. Maar gezien de prijs zou ik als ik m zelf moet kopen toch maar een 1 TB kopen om zo de kosten wat te beperken.
  GAVE ACTIE GAMERSNET ๐Ÿ˜†

  owja voor PS4 dan dus als ik mocht winnen ๐Ÿ˜€

 50.   
  Bj1981s's avatar

  Kan wel wat ruimte gebruiken voor mijn PS4

 51.   
  schoutrub's avatar

  Die groene kan ik goed gebruiken! 8)

 52.   
  Callofdeepak's avatar

  Dag Heren van Gamersnet,

  Ik zou dolgraag een SSHD willen voor mijn PS4. Heb net een nieuwe PS4 slim gekocht aangezien ik mijn oude PS4 met pensioen heb gestuurd dus een SSHD zou het pakket compleet maken ๐Ÿ™‚

  Het liefst wil ik de PS4 SSHD,
  Maar een Xbox One SSHD is ook prima aangezien ik sinds 2 maandjes een Xbox One S in bezit heb ๐Ÿ˜‰

  Fijne avond nog ! ๐Ÿ˜€

 53.   
  Aprotodon's avatar

  Handig voor in m’n PS4!

 54.   
  Cabbitch's avatar

  Toffe actie weer!

  Die voor de XBoX zou wel heel goed van pas komen.

 55.   
  tranceguy's avatar

  Ja laat maar komen guys, vlieg em der maar in. Hier een proud PS4 owner dus doe mij die GameDrive voor de PS4 maar!

 56.   
  Mgmloomans's avatar

  Ik kan zeker extra opslag gebruiken, moet steeds bestanden wissen. is zeker welkom voor mn ps4

 57.   
  ProChiefAnton's avatar

  pfff altijd weer men games moeten verwijderen denkend het niet meer nodig te hebben. En dan plots gaat iedereen dat soel weer spellen.

 58.   
  YdieresiS's avatar

  Mijn PS4 begon ook al te klagen dat hij vol zat. Ik kan deze dus ook goed gebruiken 8)

 59.   
  Brak's avatar

  Na de overvloed van games de afgelopen paar maanden kan ik wel wat extra ruimte gebruiken. Voor de PS4 graag!

 60.   
  legendofninny's avatar

  PS4

 61.   
  jkampmeijer's avatar

  Opslag heb je nooit genoeg!
  Ik waag graag een gokje voor de Xbox 8)

 62.   
  NietNickMeneer's avatar

  haha die voiceover is echt leuk gedaan, props naar tou tom!

 63.   
  Thijs.'s avatar

  Weetje wat ik niet begrijp, 120 euro voor een schijfje van 2tb. Ten eerste is dat best prijzig. Voor 100 euro kan je al eentje hebben. Ten tweede waarom zou je dit ooit in je ps4 stoppen? Verkoop je ps4 met controller op een of andere site*kuch*gamersnet forum marktplaats*kuch* voor een eurotje of 200. Leg er de prijs voor de HDD bij en je mist nog maar een magere 80 euro voor een ps4 pro.
  Tevens, hoe werkt dit met ps4OS? Staat dit ergens anders opgeslagen op de ps4 of moet je dit weer via je pc/usb erop zetten?
  Voor de xbox snap ik het nog wel een beetje, het is extern. Je gaat er dus alleen op voor uit omdat je geen gb inlevert ( je haalt er geen schijf uit )
  Ik vind het een hoop geld, maar blijkbaar heeft iedereen ineens ruimte te kort…
  EDIT : ik heb een ps4

 64.   
  NietNickMeneer's avatar

  mijn ps4 zit al een tijdje stampvol dus ik zou heel graag die ps4 hard drive willen. ๐Ÿ˜€

 65.   
  stan_the_manNL's avatar

  Mijn xbox is ramvol dus wat extra ruimte zou heerlijk zijn! Ik ga duimen:)

 66.   
  S3MM3R's avatar

  Ik zou graag de PlayStation HDD Willen winnen ik en mijn broer doen samen met een PS4 en daarom zit hij snel vol nu al vol daarom zou het handig zijn voor een extra HDD succes iedereen!

 67.   
  Prolaxx's avatar

  De ps4 hard drive zou goed van pas komen :)) beter dan telkens weer verwijderen.succes iedereen

 68.   
  Jacco_Pro's avatar

  Ik wil graag de 2TB hardeschijf voor mijn playstation 4 willen winnen. Ik wil dit graag winnen omdat mijn playstation na bijna 2.5 jaar helemaal vol is, en als ik nu nieuwe games koop moet ik eerst een andere game verwijderen voordat ik het kan downloaden. Dit komt omdat ik nog steeds het eerste model van de Playstation 4 heb met 500gb, daarom is deze upgrade zeer handig. En aangezien ik geen 120 euro heb voor een nieuwe harde schijf maar wel de nieuwste games wil spelen ( Gran Turismo Sport, nieuwe cod en nog veel meer!). Daarom wil ik de hardeschijf winnen.

  Iedereen suc6 en alvast gefeliciteerd voor de persoon die hem mag winnen! ๐Ÿ™‚

 69.   
  MikeGevers's avatar

  Thijs. schreef, "Weetje wat ik niet begrijp, 120 euro voor een schijfje van 2tb. Ten eerste is dat best prijzig. Voor 100 euro kan je al eentje hebben. Ten tweede waarom zou je dit ooit in je ps4 stoppen? Verkoop je ps4 met controller op een of andere site*kuch*gamersnet forum marktplaats*kuch* voor een eurotje of 200. Leg er de prijs voor de HDD bij en je mist nog maar een magere 80 euro voor een ps4 pro.
  Tevens, hoe werkt dit met ps4OS? Staat dit ergens anders opgeslagen op de ps4 of moet je dit weer via je pc/usb erop zetten?
  Voor de xbox snap ik het nog wel een beetje, het is extern. Je gaat er dus alleen op voor uit omdat je geen gb inlevert ( je haalt er geen schijf uit )
  Ik vind het een hoop geld, maar blijkbaar heeft iedereen ineens ruimte te kort…
  EDIT : ik heb een ps4"

  De PS4-software moet je inderdaad via een USB-stickje installeren.

 70.   
  CHILLOZZ's avatar

  Thijs. schreef, "Weetje wat ik niet begrijp, 120 euro voor een schijfje van 2tb. Ten eerste is dat best prijzig. Voor 100 euro kan je al eentje hebben. Ten tweede waarom zou je dit ooit in je ps4 stoppen? Verkoop je ps4 met controller op een of andere site*kuch*gamersnet forum marktplaats*kuch* voor een eurotje of 200. Leg er de prijs voor de HDD bij en je mist nog maar een magere 80 euro voor een ps4 pro.
  Tevens, hoe werkt dit met ps4OS? Staat dit ergens anders opgeslagen op de ps4 of moet je dit weer via je pc/usb erop zetten?
  Voor de xbox snap ik het nog wel een beetje, het is extern. Je gaat er dus alleen op voor uit omdat je geen gb inlevert ( je haalt er geen schijf uit )
  Ik vind het een hoop geld, maar blijkbaar heeft iedereen ineens ruimte te kort…
  EDIT : ik heb een ps4"

  bij de nieuwe firmware word het ook bij playstation mogelijk om met een EXTERNE harde schijf te werken.

  Dat is bij mij ook een beetje het punt wat mij er altijd van heeft weerhouden om een schijf switch te doen. Zie er toch wel wat mensen mee klote met die gegevens die je dan moet terug zetten.
  Ik zou ook liever een losse schijf ernaast hebben liggen. Alleen vermoed ik wel dat dat trager is dan intern geheugen..

  Nja mocht ik het winnen [zal toch wel niet] maar dan volg ik gewoon de stappen die je overal kunt vinden.
  Maar de kans dat ik m win is zo klein.. Dus ik denk dat ik dan maar ooit een keer een externe schijf erbij prik.

 71.   
  LorenzoLegendz's avatar

  Ik zou die drives willen winnen, vooral de Xbox versie. Heb namelijk al Halo 5 en Halo Wars 2 en al die 2 spellen kost al bijna 50% van het geheugen (heb 500 GB Xbox one). En er zijn al wat enkele exclusives die ik zou willen proberen. ๐Ÿ™„

 72.   
  Bram de mwoan's avatar

  Hallo gamersNET misschien herken je me van YT
  Ik wil graag de ps4 2tb winnen ik heb de 500gb eerst dacht ik dat dat genoeg zou zijn maar nu heb ik battlefield 1 gekocht en past hij er niet meer op maar mijn broer heeft ook een game gekocht dus hebben we twee gloednieuwe spellen liggen.

  Altijd tove video’s online niks op aan te merken

  Dit is iets uitgelegder dan op YT

  🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮

 73.   
  Thijs.'s avatar

  MikeGeversNET schreef, "
  De PS4-software moet je inderdaad via een USB-stickje installeren. "

  Het zal wel te doen zijn. Maar voor de minder handige mensen is dit een hele opgaven
  ๐Ÿ™„

 74.   
  MikeGevers's avatar

  Thijs. schreef, "

  ”MikeGeversNET” schreef, "
  De PS4-software moet je inderdaad via een USB-stickje installeren. "

  Het zal wel te doen zijn. Maar voor de minder handige mensen is dit een hele opgaven
  ๐Ÿ™„ "

  Ik reken mezelf ook absoluut onder de minder handige mensen, maar zelfs voor mij vormde het geen รฉcht probleem. De eerste keer dat ik probeerde de software te installeren, herkende mijn PS4 Pro de bestanden niet. Maar bij mijn tweede poging ging alles van een leien dakje. Ik denk dat ik bij mijn eerste keer gewoon pech had, want toen ik mijn stickje voor de tweede keer aansloot op mijn apparaat, ging het echt allemaal vanzelf.

  Mocht de winnaar dus moeilijkheden ervaren bij het installeren van de software, stuur me gerucht een berichtje. Ik help je graag bij de problemen die je tegenkomt ๐Ÿ™‚

 75.   
  Tarick's avatar

  Aangezien ik bijna alle games digitaal koop, zou deze 2TB aan extra geheugen geen overbodige luxe zijn ๐Ÿ˜‰

 76.   
  GmR's avatar

  Ook mijn Xbox One kan wel zo’n mooie Game Drive gebruiken ๐Ÿ™‚
  De interne 500 GB is vrij karig dankzij alle digitale games, en een dergelijke externe schijf schijnt nog eens veel sneller te zijn ook ๐Ÿ™‚

 77.   
  Thijs.'s avatar

  MikeGeversNET schreef, "

  ”Thijs.” schreef, "[quote=”MikeGeversNET”].."

  Het zal wel te doen zijn. Maar voor de minder handige mensen is dit een hele opgaven
  ๐Ÿ™„ "

  Ik reken mezelf ook absoluut onder de minder handige mensen, maar zelfs voor mij vormde het geen รฉcht probleem. De eerste keer dat ik probeerde de software te installeren, herkende mijn PS4 Pro de bestanden niet. Maar bij mijn tweede poging ging alles van een leien dakje. Ik denk dat ik bij mijn eerste keer gewoon pech had, want toen ik mijn stickje voor de tweede keer aansloot op mijn apparaat, ging het echt allemaal vanzelf.
  Mocht de winnaar dus moeilijkheden ervaren bij het installeren van de software, stuur me gerucht een berichtje. Ik help je graag bij de problemen die je tegenkomt :)[/quote]

  Nice guy! Ik verwacht er zelf wel uit te komen. Maar voor de jongeren bezoekers onder ons zal je ze best kunnen helpen (:

 78.   
  JustB's avatar

  Elke keer moet ik games verwijderen van mijn PS4 als ik weer een nieuwe game heb, en er komen nog zo ziek veel toffe games uit dit jaar……i need that extra space! ๐Ÿ˜ฎ

 79.   
  Reiverdemon's avatar

  Ps4 versie natuurlijk 8)

 80.   
  JOUKโ‚ฌ's avatar

  Heb sinds kort PS+, heel leuk al die gratis games, maar ik kan ze niet kwijt op mijn HD omdat die al helemaal volstaat….Kan dus heel hard extra ruimte gebruiken…;) hopen dat ik win!

  Succes iedereen 8)

 81.   
  Hel1's avatar

  Ik moet de Xbox One delen met mijn broertje en hij heeft echt superveel ruimte in gebruik op de harddrive met zijn games….Moet altijd eerst toestemming vragen om wat te verwijderen als ik weer een nieuwe game heb….Dat moet anders kunnen dacht ik toen ik deze actie zag! Wil supergraag een Seagate Game Drive voor de Xbox One winnen, kan ik eindelijk ongestoord mijn eigen games installeren! ๐Ÿ™‚

 82.   
  Svend's avatar

  Natuurlijk doe ik mee! Elke keer als ik een nieuwe game wil spelen, moet ik weer een andere game verwijderen, omdat ik te weinig ruimte over heb en deze prijsvraag bied daar eindelijk een oplossing voor. Ik doe mee voor de PlayStation versie.

 83.   
  kareltje5's avatar

  Ook hier een fanatieke PS4 gamer die extra ruimte nodig heeft!

 84.   
  dandanna's avatar

  Mijn Darth Vader PS4 begint steeds harder te hijgen aangezien het steeds vaker naar digitale lucht moet happen. Deze Seagate gaat daar veel verandering in kunnen aanbrengen. Help a Vader out!

 85.   
  milez1983's avatar

  Deze moet ik echt winnen voor tha one
  En de kleur past zo mooi in m’n interieur. Deze wil ik nog liever dan heel erg graag winnen

 86.   
  morkop006's avatar

  ik ben geรฏnteresseerd in de xbox drive :).
  Ps: Ik kan je bij deze al zeggen dat console geoptimaliseerde drives in dezelfde categorie vallen als de anti-virus hdmi kabels :D.

 87.   
  Fonsy007's avatar

  Graag 1 voor de ps4, altijd ruimte tekort!

 88.   
  stuutje1979's avatar

  Dat zijn mooie schijfjes en als je er dan eentje kunt winnen dan zou ik er wel eentje voor de Xbox One willen.

 89.   
  mvoske's avatar

  Die voor de Xbox One wil ik wel 8)

 90.   
  vikvir's avatar

  Gaaf!! PS4 versie graag ๐Ÿ™‚

 91.   
  Thijs.'s avatar

  dandanna schreef, "Mijn Darth Vader PS4 begint steeds harder te hijgen aangezien het steeds vaker naar digitale lucht moet happen. Deze Seagate gaat daar veel verandering in kunnen aanbrengen. Help a Vader out!"

  Een ps4 die hijgt. Ik zie het probleem niet ๐Ÿ˜†

 92.   
  MisterMDW's avatar

  Was helemaal vergeten te reageren!!! ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ณ Dus nog even snel! Wat extra ruimte op de ps4 kan ik wel gebruiken… Maar wat wil je met al die vette exclusives en giant games!!! ๐Ÿ˜†