Nioh is een miljoen keer verkocht; gratis Armour Set voor iedereen

Nioh is iets meer dan twee weken geleden verschenen en heeft nu een mijlpaal bereikt: het spel is een miljoen keer over de toonbank gegaan. Het betreft hier zowel digitale als fysieke exemplaren.

Om deze mijlpaal te vieren, geeft ontwikkelaar Team Ninja elke speler toegang tot het Golden Nioh Armour. Dat is een gouden versie van het Nioh Armour dat al in de game zit. Om dit kleine stukje DLC te downloaden, hoef je slechts patch 1.04 te downloaden, die natuurlijk ook bug fixes met zich meebrengt.

Het is natuurlijk niet de meest spectaculaire DLC ooit, maar het is gratis en een mooi gebaar van Team Ninja. Check hieronder een afbeelding van het Golden Nioh Armour.

 1.   
  Thijs.'s avatar

  Tof dat ze dit doen. 1 miljoen is best veel imo. ๐Ÿ˜†

 2.   
  MikeGevers's avatar

  Thijs. schreef, "Tof dat ze dit doen. 1 miljoen is best veel imo. ๐Ÿ˜† "

  Een miljoen is zeker veel, vooral als je bedenkt dat Nioh een PS4 exclusive is ๐Ÿ™‚

 3.   
  Papachico's avatar

  MikeGeversNET schreef, "

  ”Thijs.” schreef, "Tof dat ze dit doen. 1 miljoen is best veel imo. ๐Ÿ˜† "

  Een miljoen is zeker veel, vooral als je bedenkt dat Nioh een PS4 exclusive is :)"

  En binnen 90 min. uitgespeeld is toch? ๐Ÿ˜‰

  Ik laat deze game iig links (of rechts) liggen. Ik hou van een moeilijkheidsgraadje net als Bloodborne en Dark Souls maar deze game trekt mij niet. Persoonlijk ziet de game er niet echt mooi uit en zijn de bazen een beetje simpeltjes qua aanvallen.

 4.   
  Rory's avatar

  Papachico schreef, "

  ”MikeGeversNET” schreef, "[quote=”Thijs.”].."

  Een miljoen is zeker veel, vooral als je bedenkt dat Nioh een PS4 exclusive is :)"

  En binnen 90 min. uitgespeeld is toch? ๐Ÿ˜‰
  Ik laat deze game iig links (of rechts) liggen. Ik hou van een moeilijkheidsgraadje net als Bloodborne en Dark Souls maar deze game trekt mij niet. Persoonlijk ziet de game er niet echt mooi uit en zijn de bazen een beetje simpeltjes qua aanvallen.[/quote]

  Ik ben het niet eens met dat iedereen zegt dat de moeilijkheidsgraad net is als die van bloodborn en ds alle tegenstanders hebben een simpele skill set en je ziet ze al van kilometers aankomen en de eindbazen is net wat je zegt je gaat 2x dood en je doorziet al de aanvallen