Speel nu ook Cupido met Torque Bow Tag in Gears of War 4

Valentijnsdag nadert en dat wil zeggen dat legio games inhaken op de liefdevolle feestelijkheden. Zo ook Gears of War 4, die vanaf 10 februari op de proppen komt met een gethematiseerde variant van ‘Torque Bow Tag’.

Naast een explosief brute boog, vormt de Torque Bow van Gears of War ook de hoofdnoot van de Torque Bow Tag spelmodus. De terugkeer van deze modus bleek een veelgevraagde suggestie vanuit de spelersbasis, en binnenkort wordt deze meteen voorzien van een Cupido-twist. Hoe dat precies in elkaar steekt, blijft nog even onduidelijk, maar we worden er al liefdevol warm voor.

Onder de Valentijns-activiteiten vallen ook nieuwe Gear Packs om te scoren, een Craftable Character om te verzamelen en nieuwe Bounties om op te jagen.

Vanaf de tiende worden ook meer nieuwe features aan de multiplayer van Gears of War 4 toegevoegd. Zo zien we onder andere bekende maps als War Machine en Impact Dark verschijnen, wordt de Guardian modus van verbeteringen voorzien en zijn er binnenkort ook verse skillsets en Achievements voor onder andere Horde.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren