Deus Ex-franchise in de ijskast na teleurstellende verkopen Mankind Divided

Deus Ex: Mankind Divided werd redelijk goed ontvangen. Onze eigen Marcel gaf de game een respectabele 8.7 in zijn review. Desondanks vallen de verkoopresultaten van de nieuwe Deus Ex vies tegen. Zozeer zelfs dat de serie voorlopig in de ijskast van Square Enix verdwijnt.

Het bedrijf heeft overigens nog steeds genoeg te doen: enkele maanden geleden lekte in een Canadese metro dat er wordt gewerkt aan een nieuwe Tomb Raider-game, die mogelijk de naam Shadow of the Tomb Raider krijgt. Ook werd eerder deze week bekend dat Square Enix werkt aan meerdere Marvel-games.

De verwachting is dat deze spellen een stuk winstgevender zullen zijn dan Deus Ex: Mankind Divided. Daarom hoeven we voorlopig geen nieuwe game in die franchise te verwachten, ook al zijn er rondom Adam Jensen meerdere plotlijnen die nog niet afgerond zijn.

 1.   
  sjaak19832015's avatar

  Shadow of the Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider hmm jaja ze kunnen niet eens een fatsoenlijke titel bedenken meer. Begrijp me niet verkeerd maar zo kan ik ook wel game titels bedenken.

 2.   
  Downzilla's avatar

  Ik zou Lara’s Tomb wel willen raiden

 3.   
  sjaak19832015's avatar

  Downzilla schreef, "Ik zou Lara’s Tomb wel willen raiden"

  Bah bah nu nog nadat zovele je al zijn voorgegaan haha.

 4.   
  mheiden21's avatar

  Jammer, snap eigenlijk niet dat mensen dit deel links hebben laten liggen. Njah dat word wachten geblazen op het volgende deel die antwoorden verstrekt. Gelijk een goed moment om Mankind Divided nog een keer te spelen tegen die tijd.