Pre-order bonussen Deus Ex: Mankind Divided nu gratis te downloaden

Mensen die in bezit zijn van Deus Ex: Mankind Divided, maar de game nooit hebben gereserveerd, kunnen vanaf nu gratis en voor niks de pre-order bonussen binnenhalen. Dit geldt voor alle platforms, pc, PlayStation 4 en Xbox One. Consolebezitters dienen de bonussen via de PS Network en Xbox Live Marketplace binnen te halen, Steam-gebruikers krijgen een automatische update.


De bonus met de naam Augmented Covert Pack bevat een extra missie genaamd Desperate Measures, een aantal skins voor Adam en skins voor een aantal wapens. Ook zijn drie digitale boeken te vinden in het pakket, alsmede een comic en digitaal artbook.

Is dit voor jullie reden om weer in Deus Ex: Mankind Divided te duiken? Laat het weten in de reacties!

  1.   
    JaslanNL's avatar

    Vind het voor de nieuwe spelers een mooie toevoeging, maar voor de early birds juist een beetje lullig. Gebeurt steeds vaker met games dat de pre-order bonussen alsnog bij een standaard game zitten of een maandje later toegevoegd worden. Waarom zou je dan nog per sé pre-orderen, terwijl er geen meerwaarde aan zit behalve dat je het dag 1 kan gebruiken maar dat tegen een hogere prijs dan een maand later.