Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Kan de ASUS ROG Claymore zijn peperdure prijs hard maken? | GamersNET Gear

Na de uitgebreide ASUS ROG Claymore review komt onze Tom nu ook op de proppen met zijn ervaringen met het toetsenbord in GamersNET Gear.

Deze week zit eindbaas Peter tegenover de Brabo om hem aan de tand te voelen over wellicht een van de duurste ‘gaming keyboards’ ooit. Kan ASUS de prijs van 239 euro voor een toetsenbord goedmaken, of blijft het bij een opmerkelijk stukje fan service? Je ziet het in deze gloednieuwe aflevering van GamersNET Gear!

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  mooi toetsenbord.
  Ik vind dat de toetsen zeg maar open liggen wel wat hebben. En de print op het toetsenbord zelf ziet er ook gelikt uit.
  Maar die prijs…. Dammmmm daniel…. ik vraag me dan bij dit soort producten dan ook al vrij snel af of er daadwerkelijk [veel] mensen zijn die dit gaan kopen.

  een product kan nog zo mooi zijn, Maar als de prijs dermate hoog is dat men het niet gaat kopen wat heb je dr dan aan ????

  betrefd die switches. Ik heb nog nooit op zo’n mechanisch toetsenbord getikt. Dus dan weet je ook niet echt wat je t fijnste vind.
  Nu kun je bij de meeste webshops wel eerst een paar dagen wat proberen.. maar of dat netjes is om het terug te sturen dat weet ik ook niej. Krijg daar dan toch een raar/niet fijn gevoel bij..
  Dus dan zou je naar een fysieke winkel moeten gaan om het daar ff snel snel te kunnen ervaren..

 2.   
  Tom's avatar

  Met mechanische switches is het zeker een aanrader om eerst even te voelen wat je ligt, voordat je een koop maakt. Van mezelf weet ik gewoon dat ik erg tevreden ben met bruine Cherry’s, maar voor de gamers die er nog geen ervaring mee hebben: tast inderdaad gewoon eerst wat toetsenborden af bij de plaatselijke peripheral-boer.