Tweede DLC voor Dark Souls 3 aangekondigd: The Ringed City

Sommige fans waren enigszins teleurgesteld door de Ashes of Ariandel-uitbreiding voor Dark Souls 3, die uitkwam op 25 oktober. Maar uitgever Bandai Namco verkoopt een Season Pass, dus was het slechts wachten op een tweede DLC-pakket en dat is nu dan ook aangekondigd: The Ringed City.

In de DLC daal je af naar The Ringed City uit de titel, die ‘aan de rand van de wereld’ ligt. In dit volledig nieuwe gebied vecht je tegen nieuwe vijanden. Om met die lui af te kunnen rekenen, heb je uiteraard ook nieuwe wapens, spreuken en bepantsering nodig. Ook die worden dan ook toegevoegd door de DLC.

Uiteraard maakt Bandai Namco niet veel meer bekend over de inhoud, maar wel zegt het bedrijf dat The Ringed City uitkomt op 28 maart. Ook geeft het bedrijf te weten dat dit de laatste DLC zal zijn voor Dark Souls 3.

Check hieronder de aankondigingstrailer.

 1.   
  Rory's avatar

  oké deze dlc had ik al niet meer verwacht

 2.   
  gamerfriend01's avatar

  Op 21 april verschijnt ook een GOTY edition, dit miste ik nog in het nieuwsbericht en is toch belangrijk voor mensen die wachten op het totaal pakket.

 3.   
  MikeGevers's avatar

  ”gamerfriend01″ schreef, "Op 21 april verschijnt ook een GOTY edition, dit miste ik nog in het nieuwsbericht en is toch belangrijk voor mensen die wachten op het totaal pakket."

  Het nieuws kwam bij mij binnen via de trailer op Facebook, en nergens werd gesproken over een GOTY-editie. Daarom bevat het nieuwsbericht daar geen informatie over 🙂

 4.   
  sjaak19832015's avatar

  MikeGeversNET schreef, "

  ”gamerfriend01″ schreef, "Op 21 april verschijnt ook een GOTY edition, dit miste ik nog in het nieuwsbericht en is toch belangrijk voor mensen die wachten op het totaal pakket."

  Het nieuws kwam bij mij binnen via de trailer op Facebook, en nergens werd gesproken over een GOTY-editie. Daarom bevat het nieuwsbericht daar geen informatie over :)"

  Een goty zie ik er ook nog wel van komen na de derde dlc dus daar wacht ik dan ook op voor ik deze weer oppak op de pc. Het is zeker niet dat ik het geld er niet voor over hebben maar ik had deze game ook toen ik nog een ps4 had en daarom heeft het niet zoveel haast voor mij.