Dark Souls 3: The Fire Fades Edition nu te koop; bevat alle Season Pass content

Het vuur van Dark Souls is voorlopig gedoofd, maar dat wil niet zeggen dat het gedaan is met de franchise. Vanaf nu kunnen gamers namelijk ook tekeer in Dark Souls 3: The Fire Fades Edition; een ultieme versie van het derde deel, inclusief alle content die de Season Pass aan het spel toevoegde.

Met The Fire Fades Edition krijg je de Dark Souls 3 basis, mét daarbij de twee grote contentpakketten: Ashes of Ariandel en het recentelijk verschenen The Ringed City.

Afhankelijk van de verkoopplek kom je met The Fires Fades Edition een stuk goedkoper uit. Het originele spel is weliswaar vaak voor een kleine duit op de kop te tikken, maar de Season Pass blijft stevig aan de prijs. Aan de hand van deze nieuwe en ultieme versie bespaar je daarop een aantal euro’s.

Dark Souls 3: The Fire Fades Edition is te koop op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game staat in de internationale winkels en webshops al klaar, nu dienen we enkel te wachten op het officiële verschijnen op de Benelux-markt.

 1.   
  sjaak19832015's avatar

  Ok dus eigenlijk gewoon een fancy naam voor Game of the year edition.

 2.   
  MikeGevers's avatar

  ”sjaak19832015″ schreef, "Ok dus eigenlijk gewoon een fancy naam voor Game of the year edition."

  En wat is het probleem daarmee? Ik zou juist zeggen dat Bandai Namco en From Software zich hier bescheiden opstellen door zichzelf niet de titel Game of the Year toe te eigenen 🙂

 3.   
  Tom's avatar

  ‘Game of the Year Edition’ voelt inmiddels ook een beetje als een non-statement. In mijn optiek is het juist mooi dat sommige partijen ervoor kiezen iets anders met die titel te doen voor een ultieme versie van de game.

 4.   
  sjaak19832015's avatar

  Tom schreef, "’Game of the Year Edition’ voelt inmiddels ook een beetje als een non-statement. In mijn optiek is het juist mooi dat sommige partijen ervoor kiezen iets anders met die titel te doen voor een ultieme versie van de game. "

  Om hier even op in te gaan ja je hebt gelijk dat een aparte benaming voor de ultieme versie van een game is zeker ook mooi. Maar wat als we het eens vanuit de kant van een consument bekijken die niet regelmatig op game sites. Bij de meeste mensen staat een Game of the Year versie simpelweg voor de complete versie lekker transparant maar toch vrij duidelijk. Een game shop kan je nog eens vragen wat bepaalde versies van een game inhouden maar ga je naar een Bart Smit of Intertoys bijvoorbeeld dan weten ze zelf vaak niet eens wat ze verkopen. Het is voor ons allemaal niet zo moeilijk want wij zijn allemaal op een bepaalde manier actief op deze industrie en daardoor beter geinformeerd maar helaas geldt dat niet voor alle consumenten en kunnen dergelijke zaken juist verwarring oproepen.

 5.   
  Papachico's avatar

  sjaak19832015″][quote=”Tom schreef, "’Game of the Year Edition’ voelt inmiddels ook een beetje als een non-statement. In mijn optiek is het juist mooi dat sommige partijen ervoor kiezen iets anders met die titel te doen voor een ultieme versie van de game. "

  Om hier even op in te gaan ja je hebt gelijk dat een aparte benaming voor de ultieme versie van een game is zeker ook mooi. Maar wat als we het eens vanuit de kant van een consument bekijken die niet regelmatig op game sites. Bij de meeste mensen staat een Game of the Year versie simpelweg voor de complete versie lekker transparant maar toch vrij duidelijk. Een game shop kan je nog eens vragen wat bepaalde versies van een game inhouden maar ga je naar een Bart Smit of Intertoys bijvoorbeeld dan weten ze zelf vaak niet eens wat ze verkopen. Het is voor ons allemaal niet zo moeilijk want wij zijn allemaal op een bepaalde manier actief op deze industrie en daardoor beter geinformeerd maar helaas geldt dat niet voor alle consumenten en kunnen dergelijke zaken juist verwarring oproepen.[/quote]

  Of je leest gewoon op de achterkant van t hoesje welke DLC t bevat.