Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Is de Razer DeathAdder Elite de beste optische muis? | GamersNET Gear

Na de uitgebreide Razer DeathAdder Elite review, komt Tom nu ook op de proppen met een bijbehorende aflevering van GamersNET Gear over Razers nieuwe parade-muisje.

Samen met Lennart bespreekt de tester van dienst niet alleen de voor- en nadelen van de nieuwe DeathAdder, maar ook een ogenschijnlijk andere bedrijfsvoering van Razer. Is de ooit zo pompeuze fabrikant op een bescheidener pad?

Op zoek naar de andere muizen die we aanhaalden in deze video? Check de GamersNET Gear-afleveringen van de Razer Naga Hex V2 of de Trust GXT 166 nog eens!

 1.   
  Thijs.'s avatar

  ik irriteer me er altijd aan dat sommige fabrikanten muizen promoten met dpi. Wie gebruikt er nou een dpi van boven 1600. Het is belangrijk dat de sensor goed is en dat doet razer wel voor dit product. Ik ben geen fan van razer maar ik snap best dat mensen dit een goeie muis vinden.

 2.   
  Tom's avatar

  Je hebt natuurlijk wel gamers die hun DPI gigantisch hoog willen zetten, en vervolgens de in-game sensitivity bijzonder laag. Zelf geen fan van die aanpak, maar voor hen begrijp ik dat fabrikanten daarop inspelen. Al blijft 16.000 DPI dan alsnog een lichte overkill, naar mijn idee. Het lijkt er alleen op dat dit inmiddels de vleesgeworden standaard voor high-end modellen is.

  Maar inderdaad, stabiliteit is daarbij belangrijker, ook op lagere DPI-standen. Wat dat betreft, heb ik wel het idee dat men daar goed op heeft gelet met de DeathAdder Elite.

 3.   
  Batman360x's avatar

  Ben overtuigd … ik zoek iets simpel zonder veel blabla …eentje besteld zie via Razer site … kreeg nog 10 euro korting en gratis verzending 8)

 4.   
  PaNNa's avatar

  Thijs. schreef, "ik irriteer me er altijd aan dat sommige fabrikanten muizen promoten met dpi. Wie gebruikt er nou een dpi van boven 1600. Het is belangrijk dat de sensor goed is en dat doet razer wel voor dit product. Ik ben geen fan van razer maar ik snap best dat mensen dit een goeie muis vinden."

  Ik gebruik 6400 DPI, wat is er mis mee? Vaak gepaard met een in-game sensitivity van 1.40, ik schuif niet graag 2m ver met men armen. Polsbeweging is hier ideaal voor en een betere muis dan de Deathadder heb ik nog niet gehad of mee gewerkt. Al komt één van de Logitech modellen aardig in de buurt, maar weet niet welk model het is.

 5.   
  Mattiees's avatar

  er is niets mis mee hoor, ieder heeft zijn eigen voorkeur. Het ligt er ook maar net aan wat je met de muis doet. FPS heb je gewoon een iets lagere dpi nodig omdat anders niet goed kan richten. Maar voor bijna al het andere kan je het allemaal vanuit je pols goed doen. maar het verschil tussen 6400 dpi en 16000 is nog wel flink hoor 😆 Mij lijkt het een zeer goed muisje en maar eens kijken of ik het lekker in de hand vind liggen of ik hem ga kopen.

 6.   
  Leukste's avatar

  Dit ontwerp lijkt gigantisch veel op mijn Razer Imperator muis. 😳

 7.   
  CHILLOZZ's avatar

  dit soort product video’s blijf ik toch wel t mooiste vinden.
  unboxings product revieuws altijd mooi En handig als je net naar zoiets opzoek bent.

 8.   
  Zeeha's avatar

  Ziet er vet uit!

 9.   
  Batman360x's avatar

  Snelle levering! Gisteren besteld, daarnet al ene aan mijn deur. Had ik niet verwacht.