Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Matig gamejaar voor Peter | Game of the Year

Voor Peter was het niet een best gamejaar, maar toch heeft hij een Top 3 weten te verzinnen! Ben je het met hem eens of niet? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  Batman360x's avatar

  Valt mij op dat bijna iedereen games kiest die redelijk recent zijn. Moet zeggen ik ken er toch ook geen die blijven hangen izijn van begin dit jaar.

 2.   
  Petor's avatar

  Batman360x schreef, "Valt mij op dat bijna iedereen games kiest die redelijk recent zijn. Moet zeggen ik ken er toch ook geen die blijven hangen izijn van begin dit jaar. "

  Ben ik het wel mee oneens eigenlijk. Uncharted en Overwatch (Tom) waren beiden in mei.

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  he he eindelijk iemand die er hetzelfde als mij over denkt.

  Ik kan ook totaal NIET bevatten dat mensen in de poll eens hebben gestemd of dit een goed gamejaar was..

  Hallo mensen 1,2 of 3 goede games maakt een jaar nog geen GOED gamejaar. Dan moeten dr toch echt wel wat meer GOEDE games bij komen om als titel goed gamejaar bestempeld te worden.

  Schijnbaar denken de meeste daar anders over. Anders was de uitslag wel meer oneens geweest.

  Enige waar ik het dan niet mee eens ben met peter is dat tomb raider mooier is dan uncharted 4.

  Vind zelf uncharted toch VER maar dan ook echt HEEEEEL ver boven de rest uitsteken.
  Ja, Ik vond tomb raider ook enorm mooi, Maar er zaten dit keer helemaal geen lastige puzzels in ofzo. Ik kwam overal vlekkeloos door.

  Uncharted spant in alle opzichte toch echt wel de kroon wat mij betrefd. En dan bij deeltje 4 nu ook een super goede en leuke multiplayer.

  Voor multiplayer zouden ze misschien nog wel wat winst kunnen maken. Dat het lopen/reageren sneller kan. Maar aan de andere kant is dit de style voor uncharted en dat is voor iedereen hetzelfde dus…

  IMO is uncharted by far best GOTY. en dan opgevolgd door tomb raider.

 4.   
  jorisboots's avatar

  helemaal mee eens! ik heb exact de zelfde lijst

 5.   
  Amaraldane's avatar

  Je moet het inderdaad een slecht gamejaar vinden als Planet Coaster op nummer 1 staat. Maar goed, 2016 was inderdaad een slecht jaar wat betreft games, gelukkig heeft 2017 ons wat meer te bieden.

 6.   
  jelte23's avatar

  Toch zijn er heel veel goede games uitgekomen voor de nintendo fan, denk maar aan Pokemon, fire emblem fates, kirby planet robobot, Yo kai watch en mario maker for 3ds.

  Verder zijn er voor de ps4 mooie titels zoals uncharted 4 en battliefield 1 uitgekomen. Dus dat is wel een matig aantal. Maar als nintendofan mag je zeker niet klagen over het gamejaar 2016.
  Verder heb ik mij dit jaar erg vermaakt met games uit voorgaande jaren. Ik heb bijvoorbeeld een psvita aangeschaft waar ik veel plezier aan beleef.

 7.   
  MaTriXX's avatar

  Matig game jaar voor Peter, maar Peter je hebt het natuurlijk ook enorm erg druk.

  Je zingt, je gamed, je werkt hard, je prive leven etc etc etc, ik heb niks anders dan respect voor je harde werken, dat je nog tijd hebt om *leuk* te kunnen genieten van games sta ik verbaasd om dus geniet van de games waar je van wilt genieten.

 8.   
  Leukste's avatar

  Het was vooral een jaar met veel (J)RPG en shooter games. En daar is niet iedereen een fan van. 🙂

 9.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  In de eindjaars gesprekken zullen de meningen onder de GN crew members zeker verdeeld zijn of het een vet of minder game jaar was.
  Echter, als je nu kijkt welke games gepland waren voor 2016 en niet uitkwamen en in 2017 gaan pas gaan uitkomen als DIE games die de meesten op een rijdje hebben gezet die in 2016 waren uitgekomen dan durf ik te zeggen dat unaniem iedereen had gezegd:

  “Jezus, wat een ongeloofelijk vet game jaar hadden we gehad”

  Want hoeveel games zijn er wel niet uitgesteld? Resident Evil 7, For Honor, South Park, Personage 5, Horizon Zero Dawn, Kingdom Hearts, Nioh, Nier, Grand Turismo Sport, Scalebound. FABLE helemaal gecanceld, nog Iets vergeten?
  🙄

 10.   
  Zeeha's avatar

  Mooi lijstje!

 11.   
  RikZonderC's avatar

  Mee eens Peter!

 12.   
  tranceguy's avatar

  Kutjaar? komop zeg, het was echt wel een vet gamejaar!

 13.   
  Gozer_033's avatar

  100% eens met dat een kut jaar was, maar far cry Primal was bij mij nummer. kheb de platinum gehaald en was teleurgesteld toen ik hem af had en alle sidemissions af had. op 2 uncharted en 3 BF1.

 14.   
  Pollins's avatar

  Doom
  Mafia3
  Battelfield1
  Just Cause3 (of was die vorig jaar)
  Gears of war 4
  Civilization

  Ik vond het persoonlijk geen slechte line-up. Heb slechtere jaren gekend

 15.   
  JaslanNL's avatar

  Haha Peter de epic medic. Maar om even letterlijk er op in te gaan, ondanks dat ik geen PS bezit ben ik het niet eens met de uitspraak dat deze naast Uncharted geen vette exclusives heeft; God of War, Last of Us, Bloodborne en Ratchet & Clank zijn toch een paar voorbeelden van mooie games op de PS die ik graag op andere consoles zou zien, al zijn er op Ratchet & Clank na dit jaar geen games uitgekomen van deze franchises.

  Verder ben ik het wel eens met de games in het lijstje, al zou ik ze op een iets andere plek in mijn top 10 zetten. Planet Coaster hoort wel ergens in de top 3. Hoe dan ook, leuk om je commentaar er bij te horen!

 16.   
  mitchel1988's avatar

  Eens met het lijstje…al had ik planetcoaster niet zien aankomen, echt geen game voor mij.
  Met Tomraider, overwatch en BF1 toch lekker zoet geweest in 2016…