Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Radar op bezoek bij GamersNET! | Ondertussen op GNHQ

Binnenkort kun je onze Peter ook vinden bij Radar van AVROTROS, alwaar hij zijn Wat Speelt Mijn Kind-wijsheden mag delen met talloze consumenten en ouders. Als voorproefje laten we alvast wat behind-the-scenes van de “grotemensencamera’s” over de GamersNET redactievloer…

 1.   
  007Nightfire's avatar

  Wanneer kunnen we de uitzending bewonderen? 8)

 2.   
  Tom's avatar

  Helaas gaat het vooral om twee web-exclusive video’s voor Radar, maar de hoop is natuurlijk dat Peter daarvoor vaker uit mag rollen. Wie weet zit er dan ook wel eens iets in op televisie, al is dat voor hun natuurlijk ook weer (deels) een andere redactie.

  Erg benieuwd hoe de video’s daar (ontvangen) gaan worden. ๐Ÿ™‚

 3.   
  CHILLOZZ's avatar

  das een kort filmpie hahaha

  peet je hebt toch wel de kreet. Gamersnet is life gamersnet is love gebruikt…. toch ??

 4.   
  MaTriXX's avatar

  Top dat ze voor Gamersnet kiezen, dit zegt toch wel veel vind ik zelf.

  Andere sites als gamer nog wat .nl is tegenwoordig alleen maar bagger vind ik in vergelijking met gamersnet.nl waar je tenminste nog een eerlijke review kan lezen.

  Goed bezig GN ga zo door.

 5.   
  Leukste's avatar

  Tom schreef, "Helaas gaat het vooral om twee web-exclusive video’s voor Radar, maar de hoop is natuurlijk dat Peter daarvoor vaker uit mag rollen. Wie weet zit er dan ook wel eens iets in op televisie, al is dat voor hun natuurlijk ook weer (deels) een andere redactie.
  Erg benieuwd hoe de video’s daar (ontvangen) gaan worden. ๐Ÿ™‚ "

  Zoals toen met ManBijtHond Tom? ๐Ÿ˜›

 6.   
  mattioza's avatar

  Hehe gelukkig heeft Peter een grote kennis van Fortnite en Fifa. ๐Ÿ˜†

 7.   
  mmx's avatar

  Misschien kunnen jullie wel op tv komen met een echt games programma dat zou leuk zijn .En dat ze GN kiezen voor radar is logisch ,GN is gewoon de beste games site goed georganiseerd prima replies en reviews geen hippe hiphop toestanden of dom stoer gedoe wat je op andere game sites zie die heb ik allemaal achter mij gelaten .Vroeger had je op Veronica een games programma met Esther Duller dat was leuk op zaterdag avond en iedereen keek zo zou het met GN ook moeten gaan dat je met plezier kijkt !