Dataminers: Pokémon GO krijgt foksysteem

Dataminers van de website Silph Road hebben in een aankomende update van Pokémon GO rondgesnuffeld en zijn tot de conclusie gekomen dat er mogelijk een breeding-systeem in het spel komt. Deze aanname stemt voort uit een mechaniek waarin het spel stiekem het geslacht van elke Pokémon bijhoudt. Dit is voor spelers niet te zien.

Een andere reden die de suggestie wekt dat het foksysteem eraan zit te komen is een update aan het buddy-systeem. De positie van je buddy is niet alleen meer gelimiteerd tot de schouder want Pokémon kunnen ook op de grond en in de lucht rond je trainer vertoeven. Nieuwe informatie in dezelfde code wijst op de term “baby” als een positie voor je Pokémon. Wanneer een eventueel foksysteem in het spel verschijnt is niet duidelijk omdat dit mogelijk maar de basis van die functie is.

In de nieuwe update zijn ook nieuwe kleren en opties gevonden om je trainer mee aan te kleden. De nieuwe kleren wijzen op de feestdagen uit, dus het is mogelijk dat Pokémon GO ook een Kerst-evenement krijgt.

 1.   
  Downzilla's avatar

  Holy shit mijn fetish komt eindelijk uit, kan je personage zelf ook meedoen of helpen bij het ‘breeding proces’ ??

 2.   
  RiiLaKuma's avatar

  Downzilla schreef, "Holy shit mijn fetish komt eindelijk uit, kan je personage zelf ook meedoen of helpen bij het ‘breeding proces’ ??"

  Zo niet, dan kan het internet je daar opzekers wel mee helpen. 😉 😥