Peter Molyneux wil Fable 4 maken, maar heeft weinig hoop

Fable-fans wachten inmiddels al zes jaar op een volwaardig nieuw deel in hun geliefde serie, maar na het faillissement van Lionhead en de annulering van Fable Legends ziet de toekomst er donkerder uit dan ooit. Geestelijk vader Peter Molyneux zou graag het voortouw nemen voor de ontwikkeling van een gloednieuwe Fable-game, maar schat zijn kansen klein in.

In een interview met Official Xbox Magazine spreekt Molyneux zijn verbazing uit over de stilte rond de Fable-franchise. Volgens de man is het “belachelijk” dat we nog geen vierde Fable-game hebben. Hij zou deze titel graag ontwikkelen, maar denkt niet dat dit ooit gaat gebeuren. Daarvoor zou het inmiddels gespleten Lionhead-team namelijk weer bij elkaar moeten komen:

It’s crazy that Fable 4 isn’t being made. I would love to do Fable 4, and the studio tried to do it. You’d have to get the original team back together though.
Het volledige interview met Molyneux is te lezen op GamesRadar.

 1.   
  Amaraldane's avatar

  Oh goodness, ik hoop echt dat ze Fable 4 maken. Ik ben al verslaafd aan Fable TLC sinds ik 4 jaar was. En Fable 3 vond ik, ondanks alle negatieve reacties, ook een top spel.
  Maar ze moeten er wel voor zorgen dat het ook voor PC uitkomt, want anders kom ik de ogen van heel het team + xbox er persoonlijk uit krabben.

 2.   
  tranceguy's avatar

  Ik hoop het echt dat die er ooit komt….

 3.   
  WauWsy's avatar

  Ik hoop dat die er ooit komt. Als ze geld nodig hebben breng deel 2 dan uit op de pc..

 4.   
  sjaak19832015's avatar

  WauWsy schreef, "Ik hoop dat die er ooit komt. Als ze geld nodig hebben breng deel 2 dan uit op de pc.. "

  Dan zie ik liever dat ze die betaald van legends weer oppakken.