Xbox Black Friday-uitverkoop verlaagt ruim 250 games in prijs

Volgende week vrijdag is het Black Friday. Dit winkelevenement is al decennialang een begrip in de Verenigde Staten en begint de laatste jaren ook in Europa aan populariteit te winnen. Microsoft doet ook mee aan Black Friday en is er zelfs vroeg bij, want de Xbox-aanbiedingen zijn dit weekend al van start gegaan.

Momenteel zijn de kortingen enkel beschikbaar voor Xbox Live Gold-leden, maar vanaf 22 november kan iedereen ervan profiteren. Let wel dat Gold-leden extra korting krijgen, dus het is niet onverstandig om zo’n abonnementje aan te schaffen. Indien je nog nooit eerder een proefabonnement hebt gehad, kun je Xbox Live Gold tijdelijk een maand uitproberen voor slechts 1 euro.

Tijdens de Black Friday-uitverkoop zijn ruim 250 games in prijs verlaagd. Enkele interessante aanbiedingen zijn Deus Ex: Mankind Divided voor 35 euro, Telltale’s Batman voor twee tientjes, Ark: Survival Evolved à 17,50 euro en Life is Strange voor een schamele 6,60 euro. De volledige lijst met aanbiedingen is te vinden op Major Nelsons blog.

 1.   
  MaTriXX's avatar

  Kleine tip, Telltale’s Batman 1e deel is gratis nu en de pass voor deel 2 tot 5 kost 16 euro dus scheelt weer 4 knaken.

 2.   
  ScorpionNL's avatar

  MaTriXX schreef, "Kleine tip, Telltale’s Batman 1e deel is gratis nu en de pass voor deel 2 tot 5 kost 16 euro dus scheelt weer 4 knaken."

  Bedankt voor de tip. 🙂

 3.   
  madda's avatar

  Denk dat ik ook de Telltale batman game ga halen, bevallen me wel die telltale games 8)