Red Dead Redemption 2 zal een ‘ongelooflijke emotionele diepgang’ bieden

Rockstar kondigde met teasers en toen met een grote klap Red Dead Redemption 2 aan, maar veel meer dan een eerste trailer hebben we nog niet gezien. Echter, in een gesprek met de baas van Take-Two, Strauss Zelnick, laat hij weten dat de westerngame een ongelooflijke emotionele diepgang zal krijgen.

You can expect there to be great story elements and great gameplay elements.
Volgens hem is de tijd rijp voor een grote, uitgestrekte, optimistische kijk van Amerika. We kunnen zowel geweldige verhaal- als gameplay-elementen verwachten en anticipatie hierin is enorm. Zelnick legt daarnaast uit waarom Take-Two een westerngame wil, want de eerste gedachte was dat het niet zou werken, aldus over Red Dead Redemption.
I think the times are right for a big, sprawling, optimistic view of America again.

The conventional wisdom was of course that a western wouldn’t work. We took a different point of view, which is that very occasionally westerns capture the imagination of the public. When we launched Red Dead, it did. And those times were right for that.

Rockstar en Take-Two namen een andere kijk op het genre en in die tijd werkte het. En ditmaal is het tijd voor een optimistisch Amerika, al is dat volgens Zelnick niet schattig bedoeld.

Red Dead Redemption 2 staat gepland voor een release in het najaar van 2017 voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  1.   
    Bosnegert's avatar

    zoveel zin in deze game. eigenlijk nog meer dan toen bekend werd dat gta 5 zou komen. ik hoop dat het ook de hype waard wordt.

  2.   
    Papachico's avatar

    Ik ben heel erg benieuwd naar deze game 🙂