Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Hoe tikt Trusts eerste mechanische toetsenbord? | GamersNET Gear

Na Leons eigen GamersNET Gear-debuut met de HORI TAC Pro komt onze eindredacteur nogmaals langs om een mechanisch product te mogen bespreken. Neerlands tech-trots Trust heeft namelijk een gloednieuw toetsenbord op de markt gezet: de Trust GXT 880…

Is een goede honderdtwintig ballen niet wat aan de hoge kant voor Trusts doen? En kunnen de dames en heren in Dordrecht ook gewoon fatsoenlijke mechanische switches ontwerpen? Die en meer vragen, worden beantwoord in deze kersverse aflevering van GamersNET Gear…

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  doet wat het moet doen. En heeft iig wat licht wat wel fijn is als je in het donker werkt.

  Opzich dus een prima ding zo te horen/zien.
  Die rare dingen hoef ook allemaal niet, Snap precies wat leon bedoeld.

  kort maar krachtig. Toetsenbord,mechanisch met licht klaar… hahaha 😆

 2.   
  Mattiees's avatar

  die trustswitches zijn natuurlijk wel risicootje, gezien je geen idee hebt of die daadwerkelijk ook net zo lang meegaan als andere mechanische toetsenborden. Ook is er in die prijscategorie ook van andere merken wel veel te krijgen dus zelf zou ik er denk ik niet zo snel voor gaan, al is het leuk dat nederlands bedrijf het probeert.

  hoe is de flexibiliteit/stevigheid van de plaat? is het hard plastic of wat hebben ze ervoor gebruikt? vaak ook wel fijn om te weten voor mensen die interesse hebben.

  leuke review mannen, zeer zeer degelijk met z’n tweeën 8)

 3.   
  AtomicDogg's avatar

  Ik vind het design heel saai, het is toetsenbord van 120 euro maar ziet eruit alsof die 20 euro is.

 4.   
  Tom's avatar

  Mechanische schakelaars produceren/inkopen is nu eenmaal prijzig, ook als de verpakking eromheen wat simplistisch oogt. Wat dat betreft vond ik de EDGE 201 daarin de kroon spannen. Bijna 170 euro voor een vrij basaal ogend toetsenbord. Weliswaar mét eigen software, maar bijvoorbeeld niet eens een hoogwaardige kabel of extra (media-)toetsen.

 5.   
  Thomsnov's avatar

  Dit was zeker weer een degelijk beestje

 6.   
  Leon 2.0's avatar

  @Mattieess; Het is inderdaad van plastic, maar voelt wel stevig aan. Degelijk zelfs. 😉 Verder ook netjes afgewerkt. Wat betreft die switches heb je zeker een punt. Trust geeft zelf aan dat ze een levensduur hebben tot 50 miljoen toetsaanslagen, maar ja, dat moet de praktijk natuurlijk leren.

  @AtomicDogg; Het is net wat je wilt natuurlijk. Dit toetsenbord is toch wel een stukje geavanceerder/degelijker dan een toetsenbord van twintig euro. Qua uiterlijk zit ik persoonlijk niet heel erg te wachten op een superflashy ‘gamer’ toetsenbord met allemaal toeters en bellen qua lichteffecten en dergelijken, gekke hoeken en kleurtjes. Als je dat wel wilt zijn er zat toetsenborden te vinden die aan die wens voldoen.

 7.   
  Puddingboom's avatar

  Overpriced imo. Voor die prijs kan je een stuk uitgebreider exemplaar vinden.