Speedrunner speelt Dishonored 2 in 32 minuten uit

Speedrunners staan er om bekend dat ze games snel uitspelen. Zodra er een game uitkomt, gaan zij aan de slag om uit te zoeken hoe ze zo snel mogelijk het einde kunnen bereiken. De resultaten met Dishonored 2 mogen er zijn: de game kwam vrijdag uit, maar nu al is men erin geslaagd om de game in slechts 32 minuten uit te spelen.

De Australische speedrunner Voetiem maakte gebruik van de aard van Dishonored 2: de gelaagde, open levels lenen zich perfect voor speedruns. Hij speelde als Corvo door de game in slechts 38 minuten en 13 seconden. Zonder de laadtijden komt dat neer op 32 minuten en 17 seconden.

Overigens lijkt Corvo sneller zijn dan zijn vrouwelijke kameraad Emily. De topsnelheden in het uitspelen van Dishonored 2 staan allemaal op naam van spelers die uitsluitend met Corvo speelden. Wellicht weten toekomstige speedrunners de records met Emily te verbreken.

Mocht je Dishonored 2 afgelopen weekend al hebben uitgespeeld, kun je hieronder de speedrun van Voetiem bekijken. Heb je de game nog niet uitgespeeld, wordt dat afgeraden, aangezien de video (vanzelfsprekend) spoilers bevat voor het verhaal.

 1.   
  Dreezel's avatar

  is zeker een prestatie . en dan afvragen waarom gameplay te kort is xD

 2.   
  Daan's avatar

  Dreezel schreef, "is zeker een prestatie . en dan afvragen waarom gameplay te kort is xD"

  Het is niet heel lang nee. Ik deed het best rustig aan en overal allerlei dingen ontdekt etc., deed er zo’n 10 uur over.

 3.   
  mmx's avatar

  32 xminuten 8) Dan heb je echt geen lol van een game 10 uur = beter 🙂

 4.   
  Amaraldane's avatar

  Shit, mensen hebben Dishonored 2 al uitgespeeld en ik zit hier nog steeds op een patch te wachten.

 5.   
  mattioza's avatar

  Hehe dat is ook wel zonde van je 50 euro om er zo door te rushen… 😛