Heeft Ubisoft een nieuwe game in Watch Dogs 2 verstopt?

In een verstopte zijmissie in Watch Dogs 2 is een trailer ontdekt die best zou kunnen horen bij een nog niet aangekondigde Ubisoft-game. NeoGAF-gebruiker FlammableACE vond de beelden toen hij een npc trof die werknemer is in het fictieve Ubisoft-kantoor in Watch Dogs 2. De npc sprak over Assassin’s Creed: Syndicate, Unity en “Osiris” lekken. Osiris is de vermoedelijke ondertitel van de nieuwe game in het Assassin’s Creed-universum.

This wasn’t a main story mission, It was a (hidden?) side mission that opened up after I stumbled upon a guy on the phone who happened to be a Ubisoft employee talking about Assassins Creed Syndicate, Unity and ‘Osiris’ leaks. This is why I think this is a real game, why mention other real games only to then show a fake game made just for Watch Dogs?

(The building also had an Assassins creed movie poster on it)


De trailer heeft duidelijk niets te maken met Assassin’s Creed, want deze toont beelden van een ruimteschip rond Mars. Het zou dus goed kunnen gaan om een volledig nieuwe game, die op een originele manier wordt aangekondigd. Een bekendmaking via een ‘hack’ in Watch Dogs 2, inclusief de waarschuwende teksten in beeld, zou erg toepasselijk zijn en mocht het allemaal als grapje voor Watch Dogs 2 gemaakt zijn, dan is het een meesterlijke troll van Ubisoft.

  1.   
    Sa.'s avatar

    Hahaha, ja ik kwam em gister ook tegen, vond het wel tof dat ze Osiris ook noemde, dat gerucht wordt steeds juicier! 🙂

  2.   
    MaTriXX's avatar

    Assassinnout Creed : Mission to Mars.

  3.   
    Tom's avatar

    De muziek doet me denken aan Firefly, en dat is serieus nog best interessant. Beelden doen echter meer denken aan No Man’s Sky, wat tegenwoordig niet echt een veelbelovende vergelijking is.

  4.   
    MikeGevers's avatar

    Tom schreef, "De muziek doet me denken aan Firefly, en dat is serieus nog best interessant. Beelden doen echter meer denken aan No Man’s Sky, wat tegenwoordig niet echt een veelbelovende vergelijking is. "

    Bij de beelden moest ik denken aan een nieuwe Anno, wat sowieso al een serie van Ubisoft is. In Anno 2205 ga je naar de maan, dus in de volgende game misschien naar Mars? Maar ja, de muziek past dan weer totaal niet bij Anno…